Romariooo Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Z toho článku co je výše: Měření v celém úseku by bylo v rozporu se zákonem. Na městskou policii nevyzráli řidiči, ale legislativa," přidal se další čtenář Jan Rančák. Strážníci tak přišli o jednu z mála fint, která jim sloužila k trestání pirátů silnic. To si snad dělaji prdel,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-o-s-h-u-a Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 http://zpravy.idnes.cz/past-na-ridice-na-p...42609_praha_itu Tak když už jsme u toho, tak dnes jsem jel v Třebíči a pro mě již známá civilní červená Octavia s radarem na čumáku, která po vysočině chytá hříšníky jela ( resp. pánové z PČR) v obci - 65 km/hod. - nestačil jsem se fakt divit !!! - jel jsem za něma a proto mě citát od městské policie "Nejde nám o to, nachytat rychle jedoucí řidiče, ale o to, aby se zde jezdilo podle předpisů," -------- připadne opravdu směšný !!! a výsměch všem řidičům..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Bohužel máš pravdu.Je to jedná velká trapárna.Dnes jsem stál na červeny a vedle mě policejni Transportér...frajer v tom zasvištěl kolama a po 500 metrech stál na červeny na dalším semaforu...k tomu dalšímu semaforu jel minimálně 70 a neměl zapnutý maják.Co na to řict? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 říct mu, že je dobytek. Jednou tu v úzký uličcce zastavili uprostřed a někoho naprosto zbytečně jebali za parkování. Já chtěl projet, tak jsem na ně začal troubit Naskočili do auta za pěknýho mrmlání a táhli do hajzlu, hezkej pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 'ex Bobík' : ty wole! Směju na celé kolo!!! To věřím že to musi být hřejivý pocit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 no radši jsem byl spíš za toho co do něj hučeli, doufám, že mu to ušetřilo nějakou tu korunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 říct mu, že je dobytek. Jednou tu v úzký uličcce zastavili uprostřed a někoho naprosto zbytečně jebali za parkování. Já chtěl projet, tak jsem na ně začal troubit Naskočili do auta za pěknýho mrmlání a táhli do hajzlu, hezkej pocit Koukám, že jsi velkej chlap. A co kdyby ho jebali "jen za to, že stojí na přechodu pro chodce nebo na invalidovi a pod."? Hřejivý pocit nadále? Každá mince má dvě strany. Nebudu se jich zastávat, zvláště měšťáky nesnáším, ale zase někdo to tady musí trochu jak ty říkáš "buzerovat", protože se jinak najdou dementi, že člověku zůstává rozum stát. A to já nejsem zrovna nějaký jóóó andělíček za volantem, ale vždy s rozumem, tedy snad, jestli nějaký mám. A nezapomeňte, že těch policajtů je tolik a mají uniformy a stejně barevné auta, že si jich prostě více všímáte, než cicilních řidičů. No a když je jich takové kvantum, tak je více než pravděpodobné, že se tam i ti wolové najdou, ale to je všude, jen na nich je to více vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Tak tady mám nějaké upřesnění bodového ohodnocení za přetupky pro rok 2009. Snad to uložím správně a půjde to zobrazit bodovy_system_2009_1_.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 paráda mě to tedy funguje.. díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Dobrá práce palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Tak kámoška se vracela domu směr Hodonin včera z Brna po břeclavsky dálnici a naměřili ji 220...podle těch tabulek co sem dal Palo tak už je bez papíru.Nevím jak to dokázala ale přišla o tři body a dostala 2500,- pokutu na místě.Už prej zasahovali s novym Passatem a prej dost čuměla když se okolo ní prohnali 250 km rychlosti a postupně ji zbrzdili a zastavili někde mimo dálnici.Blázen ženská...měla kliku jako prase! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 220? týýýý vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Slepice...na to se nedá nic jinyho říct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 to měla teda ale kliku, že dopadla tak jak dopadla....já doufám, že mě nebudou muset stavět s tím jejich fárem to bych jim vážně neujel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Měla z prdele kliku protože 220 to bych si nedovolil ani já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Tak pánové, momentální zážitek (stalo se před 20 min.)s titulkem: Jak jsme měl kliku jako prase právě jsem byl pro přítele v práci a když se vracíme, tak u Kohinoru vedle městského úřadu Prahy 10, směrem ke Slavii (pražáci vědí kde) jedu v pravém pruhu a předjíždí mne červený Tranzit, jel jsem těsně okolo 60km/h (na budíkách necelých 65) a najednou záblesk, kouknu do zrcátka a za Avií v odstavném pruhu bílá Fabia v barvách PČR, tak jsem hodil blinkr do prava, protože už jsem ve předu viděl červenou Octavii, začal vystupovat policajt a já říkám, že je mi jasný co se stalo, že jsem jel cca 60. On na to, že to mají nastaveno na 65. A já: no tak to byl ten červený Tranzit. On: zvedl vysílačku, zeptal se a frajer z té Fabie mu říká, já vidím celou Octavii a roh tranzitu, ale počkej, ta Octavia má nečitelnou RZ. On šel za moje auto a říká do vysláčky moji RZ a že j čistá. Ten z té Fabie, tak ho pusť, nedokážeme mu to a je fakt, že ho ten Tranzit předjížděl, tak je možné, že to vzalo rychlost toho Tranzitu. A tak se vlastně nic nestalo. Bez újmy a doma. No ale tohle budu zjišťovat, já jsem si jistý, že jsem jel max. 61, více určitě ne. Tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 (editace) týýý vole.... hovno!! si myslím, že ani oni sami neví na kolik to mají nastavené Editováno: 26. leden 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 O to nic, důležité bylo, že se jim ta moje Rz leskla nebo co a tak byla nečitelná. No kámen co mi spadl ze srdce musel být slyšet hódně daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 říct mu, že je dobytek. Jednou tu v úzký uličcce zastavili uprostřed a někoho naprosto zbytečně jebali za parkování. Já chtěl projet, tak jsem na ně začal troubit Naskočili do auta za pěknýho mrmlání a táhli do hajzlu, hezkej pocit Takle jsem si je jednou taky vychutnal. Jedu takhle v dejvicích od internacionálu dolu k vodě jestli to někdo zná. A podjíždím most a v tom pojezdu se ty kurvy snažili zaparkovat za sloup na chodník, aby mohli měřit. Jenže jeli bez blinkru a nebyli moc vidět a vedle v druhém pruhu zároveň semnou jelo auto, takže jsem to do nich málem narval bo ještě čouhali prdelí do silnice. Takže jsem to jen těsně dobrzdil a troubil a plácal jsem si na čelo, když se na mě dívaly. Výbornej pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Se divím, že vám ani jednomu neudělali důkladnou kontrolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Tak pane uděláme vám kontrolu tělesných dutin. Kolego podejte mi ty gumové rukavice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Se divím, že vám ani jednomu neudělali důkladnou kontrolu Proč by měli? Já byl slušnej, oni také. Nemyslím si, že bych je prudil, bavili jsme se v klidu a ten do té vysílačky byl také úplně v klidu. Já mám hold asi z prdele kliku na policajty, poslední dobou jsem nenarazil na idiota, ale vždy slušní lidé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Jsem nemyslel Tebe, ale to co tam předtím psal bobajz a tuším zabiak, jak vytroubili PČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 A tady je ta demence toho co se vymyslelo ohledně citování. Já myslel, že to patří i mně. Ale jak jsem to měl poznat, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 No kdyby to navazovalo na Tvé předpředchozí příspěvky, tak bych je ocitoval, ale jelikož jsem navazoval přímo na zabiaka přede mnou, necitoval jsem :-) Ale máš pravdu, občas to může způsobit problémy a nedorozumění. Ale přece by sis nemyslel, že bych si na Tebe, já malá mischicka , dovolil jakkoliv zaútočit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.