Přejít na obsah

POLICIE ČR, Městské a obecní policie

Romariooo

Doporučené příspěvky

Z toho článku co je výše: Měření v celém úseku by bylo v rozporu se zákonem. Na městskou policii nevyzráli řidiči, ale legislativa," přidal se další čtenář Jan Rančák. Strážníci tak přišli o jednu z mála fint, která jim sloužila k trestání pirátů silnic.

To si snad dělaji prdel,ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak když už jsme u toho, tak dnes jsem jel v Třebíči a pro mě již známá civilní červená Octavia s radarem na čumáku, která po vysočině chytá hříšníky jela ( resp. pánové z PČR) v obci - 65 km/hod. - nestačil jsem se fakt divit !!! - jel jsem za něma a proto mě citát od městské policie "Nejde nám o to, nachytat rychle jedoucí řidiče, ale o to, aby se zde jezdilo podle předpisů," -------- připadne opravdu směšný !!! a výsměch všem řidičům..... kol104

Odkaz ke komentáři

Bohužel máš pravdu.Je to jedná velká trapárna.Dnes jsem stál na červeny a vedle mě policejni Transportér...frajer v tom zasvištěl kolama a po 500 metrech stál na červeny na dalším semaforu...k tomu dalšímu semaforu jel minimálně 70 a neměl zapnutý maják.Co na to řict?

Odkaz ke komentáři

říct mu, že je dobytek. Jednou tu v úzký uličcce zastavili uprostřed a někoho naprosto zbytečně jebali za parkování. Já chtěl projet, tak jsem na ně začal troubit lol Naskočili do auta za pěknýho mrmlání a táhli do hajzlu, hezkej pocit :)

Koukám, že jsi velkej chlap. A co kdyby ho jebali "jen za to, že stojí na přechodu pro chodce nebo na invalidovi a pod."? Hřejivý pocit nadále? Každá mince má dvě strany. Nebudu se jich zastávat, zvláště měšťáky nesnáším, ale zase někdo to tady musí trochu jak ty říkáš "buzerovat", protože se jinak najdou dementi, že člověku zůstává rozum stát. A to já nejsem zrovna nějaký jóóó andělíček za volantem, ale vždy s rozumem, tedy snad, jestli nějaký mám.

A nezapomeňte, že těch policajtů je tolik a mají uniformy a stejně barevné auta, že si jich prostě více všímáte, než cicilních řidičů. No a když je jich takové kvantum, tak je více než pravděpodobné, že se tam i ti wolové najdou, ale to je všude, jen na nich je to více vidět

Odkaz ke komentáři

Tak kámoška se vracela domu směr Hodonin včera z Brna po břeclavsky dálnici a naměřili ji 220...podle těch tabulek co sem dal Palo tak už je bez papíru.Nevím jak to dokázala ale přišla o tři body a dostala 2500,- pokutu na místě.Už prej zasahovali s novym Passatem a prej dost čuměla když se okolo ní prohnali 250 km rychlosti a postupně ji zbrzdili a zastavili někde mimo dálnici.Blázen ženská...měla kliku jako prase!

Odkaz ke komentáři

Tak pánové, momentální zážitek (stalo se před 20 min.)s titulkem: Jak jsme měl kliku jako prase

právě jsem byl pro přítele v práci a když se vracíme, tak u Kohinoru vedle městského úřadu Prahy 10, směrem ke Slavii (pražáci vědí kde) jedu v pravém pruhu a předjíždí mne červený Tranzit, jel jsem těsně okolo 60km/h (na budíkách necelých 65) a najednou záblesk, kouknu do zrcátka a za Avií v odstavném pruhu bílá Fabia v barvách PČR, tak jsem hodil blinkr do prava, protože už jsem ve předu viděl červenou Octavii, začal vystupovat policajt a já říkám, že je mi jasný co se stalo, že jsem jel cca 60. On na to, že to mají nastaveno na 65. A já: no tak to byl ten červený Tranzit. On: zvedl vysílačku, zeptal se a frajer z té Fabie mu říká, já vidím celou Octavii a roh tranzitu, ale počkej, ta Octavia má nečitelnou RZ. On šel za moje auto a říká do vysláčky moji RZ a že j čistá. Ten z té Fabie, tak ho pusť, nedokážeme mu to a je fakt, že ho ten Tranzit předjížděl, tak je možné, že to vzalo rychlost toho Tranzitu. A tak se vlastně nic nestalo. Bez újmy a doma. No ale tohle budu zjišťovat, já jsem si jistý, že jsem jel max. 61, více určitě ne. Tak uvidíme

Odkaz ke komentáři

říct mu, že je dobytek. Jednou tu v úzký uličcce zastavili uprostřed a někoho naprosto zbytečně jebali za parkování. Já chtěl projet, tak jsem na ně začal troubit lol Naskočili do auta za pěknýho mrmlání a táhli do hajzlu, hezkej pocit :)

Takle jsem si je jednou taky vychutnal. Jedu takhle v dejvicích od internacionálu dolu k vodě jestli to někdo zná. A podjíždím most a v tom pojezdu se ty kurvy snažili zaparkovat za sloup na chodník, aby mohli měřit. Jenže jeli bez blinkru a nebyli moc vidět a vedle v druhém pruhu zároveň semnou jelo auto, takže jsem to do nich málem narval bo ještě čouhali prdelí do silnice. Takže jsem to jen těsně dobrzdil a troubil a plácal jsem si na čelo, když se na mě dívaly. lol Výbornej pocit :)

Odkaz ke komentáři

Se divím, že vám ani jednomu neudělali důkladnou kontrolu :prc:

Proč by měli? Já byl slušnej, oni také. Nemyslím si, že bych je prudil, bavili jsme se v klidu a ten do té vysílačky byl také úplně v klidu. Já mám hold asi z prdele kliku na policajty, poslední dobou jsem nenarazil na idiota, ale vždy slušní lidé

Odkaz ke komentáři

No kdyby to navazovalo na Tvé předpředchozí příspěvky, tak bych je ocitoval, ale jelikož jsem navazoval přímo na zabiaka přede mnou, necitoval jsem :-)

Ale máš pravdu, občas to může způsobit problémy a nedorozumění. Ale přece by sis nemyslel, že bych si na Tebe, já malá mischicka :feve:, dovolil jakkoliv zaútočit :smich: ?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...