Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ty nové Passaty nemaji stejny barvy.Bacha na to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 mají ty passaty černé, šedé že?? možná i tmavě modré že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Já vím o černé a střibrné metalíze a jsou fakt hodně rychli...ještě že mám v autě antiradar .který na něj funguje spolehlivě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 antiradar ti je vyhledá?? vážně?? já slyšel že si antiradary ty jsou vůči tomuto na prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tady to máš: http://www.antiradar-shop.cz/antiradary/an...ntine-one#video Mám ho půl roku a zachránil mě minimálně třikrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ty vole pěkný kousek.... i ta cena je pěkná ale pokud si to přepočítáš na pokuty, tak se to určitě vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Na cenu nekoukej.Ta cena je na webu přemrštěná.Dá se koupit neboli objednat přímo z USA za cca 7-8 tisic Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 jo tak aha, já tam viděl ceny dvě 13 a 16 tis. tak to pak jo když ta cena co píšeš ty už je o nečem jiném Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Dokonce jsem včera četl v nějakých novinách že sami policajti přiznávaji že jsou na ty lepší antiradary krátky a nemužou s tim nic udělat.Aby Tě mohli zkasirovat a zastavit tak jim stači jet 4 sekundy větší rychlosti než je povolená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Mohu potvrdit, ze Ostravu hlida cerny passat...! takze bacha, hlavne na nove dalnici na bohumin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 včera jsem poslouchal Impuls a hlásily celej den, že jezdí Passati, a mám tušení že po D1 jezdil včera modrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tady mam úlovek z Liberce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 krasavec, ale vidět ho za zadkem blikat bych nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Hustej, ani není poznat, že je policejní. Jaký to má v téhle verzi motor a výkon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 výkon 220 kW a maximální rychlost 250 km/h je omezena elektronicky. Šestiválcový motor má objem 3,6 litru..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Benzín nebo nafta? A přeplňovaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Benzíín a více ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak sem přídám dnes jeden poznatek s dopravní policii před asi 30 min mě stoply to by nebyl problém ještě,jel jsem s myčky auti čisté ale o čem chci mluvit,takže dobrý den předložte doklady silniční kontrola dál jsem vše potřebné a čekám a kamárad se vráti od zadu a říká pane řidiči nějak slabě vám svití přední potkavací a obrysové světla koukám na něj vylezu ven říkám svití normálka jen na ně teď svítí slunce a on koukne do auti a říká však vy nesvitíte a já něj jak nesvitím, nemáte zaplé světla cože mám denní svícení no to máte od nějákého garážníka mi mluví já sem se zasmál a říkám bohužel origo od výroby jak mi auti předaly a pan policajt říká jak vám může u denního svícení svítit taky zadní světla?já na něj koukám říkám normálně snad ne jak si to výrobce udělal takto je.Pak už sem nevydržel protože mi chtěly dát pokutu 1000kč za tohle co je originál a říkám sedněte do té své Octávky a jedem do autosálonu kde sem to koupil ať vás proškolí co je origo samozřejmě mi nejsme povinni nikam jezdit mi bylo řečeno tak sem požádal o jeho číslo odznaku a jméno že si budu stěžovat na něj že mně chce dát pokutu za něco není proti předpisům a je originál s linky, tady máte doklady můžete jet hezký den přeju řekl pan Policista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 To je moc.. to je jak kdyby mi chtěl dát pokutu za to, že mám světla v poloze "0" (ale mám automatický rozsvícení přes relé a nakodovaný..) Demence fakt ta policie Aspon, že tě pustili ale to by sis pak uhádal zpátky. Příslušnéík ovšem má pravdu, že on nikam s tebou nemusí.. není ovšem asi ani způsobilej to hodnotit, jak to výrobce implementoval, nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 dadacek- právě mně bylo jedno jestli by jeli semnou nebo ne já bych to zaplatil ale to by se vrátilo zpět po stížnosti na něj,ale ta drzost mi říct vy pane řidiči nesvitíte přitom svitím normál jen denním svícením každý den a dopravka mi řekne jak vám může u denního svícení svítit zadní světla a slabě nemají svítít vůbec co to je za blbost prostě sem nechápal co si dovolujou a stím spínačem mně dostal uplně .No závěr asi taky světla svítí normál jen je tu dnes hezky tak svití slunce a buď byl slepý nebo si myslel že já sem tak blbý a nechám si dát pokutu za tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Spíš ten druhej případ Máti si nechala dát taky podobně pokutu za "svícení/nesvícení" ale bylo to za 500 "jen" tuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 dadacek- právě mně bylo jedno jestli by jeli semnou nebo ne já bych to zaplatil ale to by se vrátilo zpět po stížnosti na něj,ale ta drzost mi říct vy pane řidiči nesvitíte přitom svitím normál jen denním svícením každý den a dopravka mi řekne jak vám může u denního svícení svítit zadní světla a slabě nemají svítít vůbec co to je za blbost prostě sem nechápal co si dovolujou a stím spínačem mně dostal uplně .No závěr asi taky světla svítí normál jen je tu dnes hezky tak svití slunce a buď byl slepý nebo si myslel že já sem tak blbý a nechám si dát pokutu za tohle Tak snad máš to číslo toho odznaku ne? Tak v čem je problém, určitě bych si stěžoval. Jestli ti jej nedal a odešel, pak to snad ani nebyl policajt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 palo-neboj mám a hned v pondělí tam jdu si stěžovat a sem zvědavý co mi na to řeknou jak se vyjadří.Toto už je dobrá buzerace od nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak to je dobrá story.Jsem zvědavej jak pochodiš ale nevěřím že uspěješ ale držím Ti palce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Romariooo-jde mi jen o vysvětlení proč mi chtěly dát pokutu za originál věc nic na tom není vše je origo od výrobce uvidíme co řeknou a pak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.