Únor 24, 200916 r http://zpravy.idnes.cz/video-policie-v-ryc...2759_domaci_pei by me zajimalo o kolik klesla prodejnost M3 M5 RS6 apod. od uvedeni tohole videa, greenline kary pujdou na drackuuuu
Únor 24, 200916 r počkejme až vyjede 70 stíhácích motorek to teprve bude tóčo No pozor, on se prý toho chytil nějakej právník a podal na něj (kdo to neviděl,tak co napsal o příspěvek výše perníkář, tak to jsou slova min.vnitra I.Langera) trestní oznámení a teď nevím jak zní pojmenování, zda vyhrožování či jak to je, ale už jsem to zaslechl dnes v radiu Tak aby se netočil sám velký Ivan To Romariooo: no a na ty motorky ti to reagovat bude, tam mají prý klasické radary (povídá se)
Únor 24, 200916 r už jsem se lekl, že Ivan podal na mě trestní oznámení za to že se směji jeho výrokům.... mě strašně rozesmálo jak to řekl
Únor 24, 200916 r Pánové musím se s Vámi podělit o víkendový zážitek s PČR : Šli jsme s mladou v OV do mekáče na kafčo. zastavíme na parkovišti a v zrcátku vidím černého policejního pašíka R36 (5T7...). Parkli to kousek od nás, tak si říkám fajn, aspoň ho omrknu. Než jsem stačil vylézt z auta, zastavil přímo na chodníku před mekáčem kolík v bílé X6 (nice car) takovým stylem, že málem lidi nemohli vcházet ani vycházet. S úsměvem na tváři jsem očekával bleskurychlý zásah Vaší-naší PČR, protože ten frajer si stoupl vážně jako <I>. Jaké bylo mé překvapení, když policajt v poklidu vylezl z pašíka, vydal se k pánovi v BMW, potřásl si s ním rukou a šli dovnitř na kafe zřejmě "pořešit určitě nějaké ty bodíky...". Chlapík co na to koukal stejně jako já s otevřenou hubou to okomentoval pár peprnějšími výrazy a bylo vymalováno. V mekáči seděli kousek od nás cca půl hod´ky a venku stál nastartovaný pašík s druhým policistou. Mno nasraný jsem byl teda fest! Nikdy jsem neměl nějaké iluze o bezúplatné policii, spravedlnosti, atd. Ale udivil mě styl, s jakým tihle 2 pánové dávali všem okolo najevo, že oni můžou vše!?! Zajímalo by mě, jak se na tohle musí tvářit normální poldové, kteří s takovýma musí spolupracovat???
Únor 24, 200916 r Drsny, to chtelo snad jen fotodokumentaci, ale kdo by si to troufl, kdyz "se s nima nezna" coz
Únor 24, 200916 r Drsny, to chtelo snad jen fotodokumentaci, ale kdo by si to troufl, kdyz "se s nima nezna" coz No právě... týpek by se mi vysmál, kuci ušatí by mi prolezli auto stylem kolik máš tlak v rezervě... a navíc jsem tam byl s mladou, takže na můj návrch, že to vyfotím a pošlu někam do novin mě málem vykostila. Navíc kdo ví, co to bylo za "zvíře"
Únor 24, 200916 r Pánové musím se s Vámi podělit o víkendový zážitek s PČR :Šli jsme s mladou v OV do mekáče na kafčo. zastavíme na parkovišti a v zrcátku vidím černého policejního pašíka R36 (5T7...). Parkli to kousek od nás, tak si říkám fajn, aspoň ho omrknu. Než jsem stačil vylézt z auta, zastavil přímo na chodníku před mekáčem kolík v bílé X6 (nice car) takovým stylem, že málem lidi nemohli vcházet ani vycházet. S úsměvem na tváři jsem očekával bleskurychlý zásah Vaší-naší PČR, protože ten frajer si stoupl vážně jako <I>. Jaké bylo mé překvapení, když policajt v poklidu vylezl z pašíka, vydal se k pánovi v BMW, potřásl si s ním rukou a šli dovnitř na kafe zřejmě "pořešit určitě nějaké ty bodíky...". Chlapík co na to koukal stejně jako já s otevřenou hubou to okomentoval pár peprnějšími výrazy a bylo vymalováno. V mekáči seděli kousek od nás cca půl hod´ky a venku stál nastartovaný pašík s druhým policistou. Mno nasraný jsem byl teda fest! Nikdy jsem neměl nějaké iluze o bezúplatné policii, spravedlnosti, atd. Ale udivil mě styl, s jakým tihle 2 pánové dávali všem okolo najevo, že oni můžou vše!?! Zajímalo by mě, jak se na tohle musí tvářit normální poldové, kteří s takovýma musí spolupracovat??? už se nestyděj jít ani na veřejnost.....
Únor 24, 200916 r už se nestyděj jít ani na veřejnost..... A měli by snad? Vždyť jsou na veřejnosti pořád :smich:
Únor 25, 200916 r Pánové musím se s Vámi podělit o víkendový zážitek s PČR :Šli jsme s mladou v OV do mekáče na kafčo. zastavíme na parkovišti a v zrcátku vidím černého policejního pašíka R36 (5T7...). Parkli to kousek od nás, tak si říkám fajn, aspoň ho omrknu. Než jsem stačil vylézt z auta, zastavil přímo na chodníku před mekáčem kolík v bílé X6 (nice car) takovým stylem, že málem lidi nemohli vcházet ani vycházet. S úsměvem na tváři jsem očekával bleskurychlý zásah Vaší-naší PČR, protože ten frajer si stoupl vážně jako <I>. Jaké bylo mé překvapení, když policajt v poklidu vylezl z pašíka, vydal se k pánovi v BMW, potřásl si s ním rukou a šli dovnitř na kafe zřejmě "pořešit určitě nějaké ty bodíky...". Chlapík co na to koukal stejně jako já s otevřenou hubou to okomentoval pár peprnějšími výrazy a bylo vymalováno. V mekáči seděli kousek od nás cca půl hod´ky a venku stál nastartovaný pašík s druhým policistou. Mno nasraný jsem byl teda fest! Nikdy jsem neměl nějaké iluze o bezúplatné policii, spravedlnosti, atd. Ale udivil mě styl, s jakým tihle 2 pánové dávali všem okolo najevo, že oni můžou vše!?! Zajímalo by mě, jak se na tohle musí tvářit normální poldové, kteří s takovýma musí spolupracovat??? Humus hnus, ale ještě víc mě zaráží, že Passaty co maj na dálniční piráty používaj na ježdění do Mekáče...
Únor 25, 200916 r Humus hnus, ale ještě víc mě zaráží, že Passaty co maj na dálniční piráty používaj na ježdění do Mekáče... 30min. pracovní přestávka po 4 odpracovaných hodinách Na všechno je odpověď
Únor 25, 200916 r A měli by snad? Vždyť jsou na veřejnosti pořád :smich: ty víš jak jsem to myslel!!!!!!!
Únor 25, 200916 r 30min. pracovní přestávka po 4 odpracovaných hodinách Na všechno je odpověď Je nevím co je v OV za dálnici
Únor 25, 200916 r 30min. pracovní přestávka po 4 odpracovaných hodinách Na všechno je odpověď Mno, tak ten "polda" si myslím za tu 30-ti minutovou pauzu vydělal víc, než za ty 4 hoďky předtím...Soudím dle jeho přiblblého úsměvu Ale tak když mu to naše/vaše zákony umožní, proč ne, že?
Únor 25, 200916 r Tady je odkaz: http://www.yamaha-motor.cz/products/motorc...?view=techspecs nebo: http://www.autorevue.cz/default.aspx?secti...mp;article=9334 Upraveno Únor 25, 200916 r od marcos
Únor 25, 200916 r To fíš, to má výkon jak .... i ty vyhřejvaný rukojeti to má.. sem čuměl jak blááázen
Únor 25, 200916 r To fíš, to má výkon jak ....i ty vyhřejvaný rukojeti to má.. sem čuměl jak blááázen A to budeme čumět asi ještě více, až začnou používat to zařízení pod pravou rukou. Ta kamera tam, to není dobré, to vůbec není dobré, to bude peklo
Únor 25, 200916 r tak jsem dneska "kamarády" z D11 dneska ztetekoval a bylo bez modrých blesků. A zase jeli hezky v závěsu za kamionem a čekali kdo prosviští. Ale teď už je hajzlíky mám prokouknutý a v poho jsem přibrzdil. Je to ale na pi*u, že je potkávám nějak často. Kor v noci to je na velkou pí*u, protože není moc vidět. Ve dne je to podle mně OK.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.