Host dadly Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Ahoj lidi. Zajímalo by mě, jak startujete. Jde mi o to, že když zapnu zapalování, tak se klasicky rozběhne čerpadlo, ale taky mi začne "bzučet" ve škrtící klapce. Cca po 15ti vteřinách to v ní cvakne a je klid. Klapka je v pořádku, to mám ověřený. Tak by mě zajímalo, jestli s tím nemáte někdo nějaký praktický zkušenosti. Mám startovat až po tom, co v klapce "cvakne", nebo je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 startuju až zhasnou kontrolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Jak mi zhasnou kontrolky ta startuju, podle mě čekat déle zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Taky bych řek že čekat dýl je zbytečný... dokonce sem viděl nějakej film a tam se ani nedoporučoval čekat dýl než 3 s..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john1 Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 ja startujem hned aj ked svietia kontrolky a ide to lebo ti je zbitocne cakat lebo cerpadlo zapina az pri tom ked toci starter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Moje - 1.6 74kW Ja startuji az po zhasnuti kontrolek - necham vse vklidu zapnout a probehne vlastne male overeni ridicich jendotek - jak ABS, Airbagu, immo a cirkulaci benzinu, tedy az utichne paliv. cerpadlo a pod pote startuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiax Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Moje - 1.6 74kWJa startuji az po zhasnuti kontrolek - necham vse vklidu zapnout a probehne vlastne male overeni ridicich jendotek - jak ABS, Airbagu, immo a cirkulaci benzinu, tedy az utichne paliv. cerpadlo a pod pote startuji taky tak, za ten cas si stiham zapnut pas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Tak jak psali ostatní, po zhasnutí kontrolek startuji (už mě to tak učili v autoškole, že se má startovat po zhasnutí kontrolek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.