Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj lidi. Zajímalo by mě, jak startujete. Jde mi o to, že když zapnu zapalování, tak se klasicky rozběhne čerpadlo, ale taky mi začne "bzučet" ve škrtící klapce. Cca po 15ti vteřinách to v ní cvakne a je klid. Klapka je v pořádku, to mám ověřený. Tak by mě zajímalo, jestli s tím nemáte někdo nějaký praktický zkušenosti. Mám startovat až po tom, co v klapce "cvakne", nebo je to jedno.

startuju až zhasnou kontrolky ;)

Jak mi zhasnou kontrolky ta startuju, podle mě čekat déle zbytečné.

Taky bych řek že čekat dýl je zbytečný... dokonce sem viděl nějakej film a tam se ani nedoporučoval čekat dýl než 3 s.....

ja startujem hned aj ked svietia kontrolky a ide to lebo ti je zbitocne cakat lebo cerpadlo zapina az pri tom ked toci starter

Moje - 1.6 74kW

Ja startuji az po zhasnuti kontrolek - necham vse vklidu zapnout a probehne vlastne male overeni ridicich jendotek - jak ABS, Airbagu, immo a cirkulaci benzinu, tedy az utichne paliv. cerpadlo a pod :) pote startuji

Moje - 1.6 74kW

Ja startuji az po zhasnuti kontrolek - necham vse vklidu zapnout a probehne vlastne male overeni ridicich jendotek - jak ABS, Airbagu, immo a cirkulaci benzinu, tedy az utichne paliv. cerpadlo a pod :) pote startuji

taky tak, za ten cas si stiham zapnut pas ;)

Tak jak psali ostatní, po zhasnutí kontrolek startuji (už mě to tak učili v autoškole, že se má startovat po zhasnutí kontrolek) :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.