Přejít na obsah

dodělaní neorigo centrálu+DO Rakso

rakso.cz

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...

Zdravím, tak mi ten vystřelovák také praskl. A to netaham za kliček s zamknutym volantem jak nějaká stará babka! Tak co s tím? Tady na foru jsem četl že to bezproblému reklamujete ? Měl jsem za to že je to už ta pevná verze ? Mám ho cca 6 měsíců!

Editováno: , autor: pointfrost
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to jsme na tom stejne me prdnul cca po 4 mesicich pouzivani a pred mesicem uplne, jeste ze pouzivam jen jeden klic tak jsem prohodil manzety a imo a jedu dal.

Ten KO budu taky reklamovat, ono nejvetsi problem je v tom ze se ten vybrouseny klic musi k vystrelovaku prisroubovat, dle meho strojarskeho nazoru ten sroubek vic rozpina nez by musel a kdyz klicek naprdne tak sroubek jej dal rozpina, zkousel jsem hledat nejakou pruzinku podobnou te v origo vystrelovakach misto toho sroubku, ale bohuzel nic :(

Odkaz ke komentáři

Zdar škodováci, dnes jsem byl ve skodovce s tím, že bych si nechal přidělat jeden klíč s DO (viz.foto).

Bylo mi sděleno že tento klíč se již nedělá (2.měsíce), že se dělá náhrada a to s vystřelovacím klíčem. Cena vystřelováku 2500kč. To znamená že bych měl jeden klíč vystřelovací a druhý nevystřelovací a do toho se mi moc nechce. A proto uvažuji o předělání klíče od firmy rakso. Nyní mají tyto klíče v nabídce za cenu 1240kč. Já bych si musel ještě pořídit jeden imobilizér asi za 350-400kč. Za vše bych tedy dal necelé 2000 kč což je ok. Odrazuje mne ale praskání planžet v klíčích co je tady již mnohokrát napsáno. Může tady někdo dát foto v čem je přesně problém.

post-22323-1222788249_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Klíč praská nad šroubkem,který upevňuje planžetu v kloubu.Jde o to,že šroubek se nešroubuje do závitu,ale zařezává se do materiálu a planžeta drží tím,že je šroubkem zapřena.V tom místě potom dojde k vylomení stěny kloubu.Jak už jsem psal,vyřešil jsem problém tím,že jsem do prostoru pro planžetu nacpal dvousložkový tmel a do něj zamáčkl planžetu.Protože už tlak nepůsobí v jednom místě,kloub drží.

Orig je orig,to je pravda,ale pokud se týká I.generace neorigo,tak kvalita pokulhávala a klíč byl po nějakém čase rozviklaný.II.generace je konstrukčně vyřešena lépe a pro majitele starších ročníků určitě levnější a zajímavá alternativa.

post-655-1222791120_thumb.jpg

post-655-1222791131_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdar škodováci, dnes jsem byl ve skodovce s tím, že bych si nechal přidělat jeden klíč s DO (viz.foto).

Bylo mi sděleno že tento klíč se již nedělá (2.měsíce), že se dělá náhrada a to s vystřelovacím klíčem. Cena vystřelováku 2500kč. To znamená že bych měl jeden klíč vystřelovací a druhý nevystřelovací a do toho se mi moc nechce. A proto uvažuji o předělání klíče od firmy rakso. Nyní mají tyto klíče v nabídce za cenu 1240kč. Já bych si musel ještě pořídit jeden imobilizér asi za 350-400kč. Za vše bych tedy dal necelé 2000 kč což je ok. Odrazuje mne ale praskání planžet v klíčích co je tady již mnohokrát napsáno. Může tady někdo dát foto v čem je přesně problém.

post-22323-1222788249_thumb.jpg

KUP ORIGINAL !!!! KUP ORIGINAL !!!! KUP ORIGINAL !!!! KUP ORIGINAL !!!!

ja už bych ted nešel do ničeho jineho

Ten dalkač co prodava rakso je prej přizpusobenej pro Octavii ale neni, elektrikař se tim pajzal dlouho jak svina. Teda aspon s tím mým kouskem.

Klič praskl po pár měsících. Prostě jdi do originálu. Ten jeden vystřelovak budeš mít na dlouho, a zalohu maš ten co maš ted, takže ok!

Jo počkat, skodovka chce jen za ten klič 2500kč ?? to je blbost, to bude i s tou jednotkou ne ?

Odkaz ke komentáři

Klíč praská nad šroubkem,který upevňuje planžetu v kloubu.Jde o to,že šroubek se nešroubuje do závitu,ale zařezává se do materiálu a planžeta drží tím,že je šroubkem zapřena.V tom místě potom dojde k vylomení stěny kloubu.Jak už jsem psal,vyřešil jsem problém tím,že jsem do prostoru pro planžetu nacpal dvousložkový tmel a do něj zamáčkl planžetu.Protože už tlak nepůsobí v jednom místě,kloub drží.

Orig je orig,to je pravda,ale pokud se týká I.generace neorigo,tak kvalita pokulhávala a klíč byl po nějakém čase rozviklaný.II.generace je konstrukčně vyřešena lépe a pro majitele starších ročníků určitě levnější a zajímavá alternativa.

To mi drží, ale mě praskl ten černej plast, pod tím mačkacím čudlíkem pro vystřelení klíče.

Odkaz ke komentáři

KUP ORIGINAL !!!! KUP ORIGINAL !!!! KUP ORIGINAL !!!! KUP ORIGINAL !!!!

ja už bych ted nešel do ničeho jineho

Ten dalkač co prodava rakso je prej přizpusobenej pro Octavii ale neni, elektrikař se tim pajzal dlouho jak svina. Teda aspon s tím mým kouskem.

Klič praskl po pár měsících. Prostě jdi do originálu. Ten jeden vystřelovak budeš mít na dlouho, a zalohu maš ten co maš ted, takže ok!

Jo počkat, skodovka chce jen za ten klič 2500kč ?? to je blbost, to bude i s tou jednotkou ne ?

2500 kč za kompletní vybroušeny vystřelovaci klíč 1ks

Odkaz ke komentáři

Dovolte mi se vyjádřit k problému praskání klíčů:

V minulosti docházelo opravdu k prasknutí v místě, kde je planžeta uchycena v kovové části klíče. Dovoz těchto klíčů skončil koncem roku 2007. Dovozce se k tomuto problému postavil čelem a proto, kdo má prasklý klíč, může jej zaslat na reklamaci tam kde koupil. Dostane výrobek nový... respektive novou část klíče, kde je uchycena planžeta. Stačí poté jen předělat planžetu a hotovo. Nová drážka je posunuta více ke středu vystřelovacího kovu a je zesílena. U tohoto nového uchycení nebylo prasknutí zatím dle mých informací ani jedno. Sám dovozce již nabízí sady nové... Přijměte mým slovem jeho omluvu.

post-12917-1222964853_thumb.jpg

Editováno: , autor: rakso.cz
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...