Přejít na obsah

Reset Gateway

komaros

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny na foru, mam problem s komfortnimi prvky v octavii r.v.2003 1,9tdi: od chvile kdy jsem sundaval stropni svetlo a pri tom sem mel zapnute radio, se vybila baterie a od te doby nefunguje ovladani el. oken, dalkovy central a stropni svetlo. Nekde jsem tu cetl, ze pokud mam komfortni jednotku 3.generace se musi udelat reset gateway po vymene baterie. Ale uz jsem nikde nenasel jak se to dela. Pokud auto napojim na vag tak zjistim, ze nekomunikuje s komfortni jednotkou, se vsemi ostatnimi ano. Muze nekdo prosim poradit?? Predem moc dik za odpovedi

Editováno: , autor: komaros
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vybrat 19 Gateway, potom Kodování a Start

Při výměně baterky není třeba dělat žádný reset. Jen se nastaví dojezdy na oknech. Zkus to na chvíli znovu odpojit a připojit.

Tak sem vyresetoval gateway, zkousel vse mozne a porad to nefunguje. Ale trochu sem asi pokrocil: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46622

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...