komaros Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 (editace) Zdravim vsechny na foru, mam problem s komfortnimi prvky v octavii r.v.2003 1,9tdi: od chvile kdy jsem sundaval stropni svetlo a pri tom sem mel zapnute radio, se vybila baterie a od te doby nefunguje ovladani el. oken, dalkovy central a stropni svetlo. Nekde jsem tu cetl, ze pokud mam komfortni jednotku 3.generace se musi udelat reset gateway po vymene baterie. Ale uz jsem nikde nenasel jak se to dela. Pokud auto napojim na vag tak zjistim, ze nekomunikuje s komfortni jednotkou, se vsemi ostatnimi ano. Muze nekdo prosim poradit?? Predem moc dik za odpovedi Editováno: 26. Květen 2008, autor: komaros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Vybrat 19 Gateway, potom Kodování a Start Při výměně baterky není třeba dělat žádný reset. Jen se nastaví dojezdy na oknech. Zkus to na chvíli znovu odpojit a připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Čtu to ještě jednou. Sundával si stropní světlo. podívej se po pojistkách jestli jsi to nešlusnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komaros Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Diky moc za radu, hned zitra az budu doma to vyzkousim a dam vedet vysledek. Dik Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komaros Vloženo 30. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Vybrat 19 Gateway, potom Kodování a StartPři výměně baterky není třeba dělat žádný reset. Jen se nastaví dojezdy na oknech. Zkus to na chvíli znovu odpojit a připojit. Tak sem vyresetoval gateway, zkousel vse mozne a porad to nefunguje. Ale trochu sem asi pokrocil: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46622 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.