Jirka_bj Vloženo 27. Květen 2008 Vloženo 27. Květen 2008 Dnes ráno mne v garáži čekalo překvapení, kdy se centrálem na DO otevřely zadní dvoje dveře a páté (kombi). Přední od řidiče a spolujezdce se ani po několika zamknutí a odemknutí neotevřely. Zámek u řidiče mám zaslepený. Prosoukal jsem se tedy ze zadních sedadel do předu a zkusil otevřít manuálně páčkama - nic, nešlo. Nastartovat klíčkem jde. Naposled jsem centrál použil před dvěma dni - bez potíží. Jak otevřít dveře řidiče abych se dostal k pojistkám? Poradíte? Citovat
666dia Vloženo 27. Květen 2008 Vloženo 27. Květen 2008 (editace) zkoušel jsi odemknout centrál od řidiče...ve dveřích...? pojistkama to nebude.... Editováno: 27. Květen 2008, autor: 666dia Citovat
Jirka_bj Vloženo 27. Květen 2008 Autor Vloženo 27. Květen 2008 Nezkoušel, protože jak jsem napsal mám zámek u řidiče zaslepený. Citovat
michal9 Vloženo 27. Květen 2008 Vloženo 27. Květen 2008 Vadný mikrospínač v zámku nebo zlomený dráty ve dveřích. No spíš ty dráty, když nejde i spolujezdec. Sundání tepecu při zamknutých dveří je někde popsáno - dost drbačka. Nebo rychlý řešení je vytrhnout tapec Citovat
666dia Vloženo 27. Květen 2008 Vloženo 27. Květen 2008 "Nezkoušel, protože jak jsem napsal mám zámek u řidiče zaslepený." to jsem pochopil....ono vevnitř je taky otevírání dveří...u řidiče....nebo ty to tam nemáš...? Citovat
Jirka_bj Vloženo 27. Květen 2008 Autor Vloženo 27. Květen 2008 Však píšu: "Prosoukal jsem se tedy ze zadních sedadel do předu a zkusil otevřít manuálně páčkama - nic, nešlo." Tím jsem myslel, že nejdou otevřít přední dveře ani zevnitř. Oboje dveře jsou zablokované. Citovat
666dia Vloženo 27. Květen 2008 Vloženo 27. Květen 2008 já nemyslel páčky...ty nemáš ve dveřích u stahování oken elektrické zamykání a odemykání...? Citovat
666dia Vloženo 27. Květen 2008 Vloženo 27. Květen 2008 btw....kdybych měl zaslepený zámky, určitě bych si udělal nouzový otvírání dveří zevnitř (myslím elektrický)...stačí na to dvě relátka a jeden spínač.... Citovat
Jirka_bj Vloženo 27. Květen 2008 Autor Vloženo 27. Květen 2008 Jo, už jsem pochopil - jsou to dvě tlačítka pro otevření a zavření všech dveří z místa řidiče. Tak to jsem nezkusil. Vyzkouším to odpoledne, až vypadnu z traktorky. Citovat
michal9 Vloženo 27. Květen 2008 Vloženo 27. Květen 2008 když to nefunguje na dálku tak zevnitř taky nééé Citovat
Jirka_bj Vloženo 28. Květen 2008 Autor Vloženo 28. Květen 2008 Tak už mám záhadu vyřešenu - totálně vyšlehaná baterka. Odpoledne jsem zkusil centrálem otevřít a otevřely se už jen jedny zadní a kufr. Tak jsem zkusil natočit motor a ani to neškytlo. Tak jsem baterku vytáh a hodil na nabíječku, dnes odpoledne uvidím v jaké je kondici (je stará 4 roky). Pak musím zjistit co ji tak za 2 dny vybilo, možná odešel některý z článků. Citovat
milosk Vloženo 28. Květen 2008 Vloženo 28. Květen 2008 (editace) Tak už mám záhadu vyřešenu - totálně vyšlehaná baterka. Odpoledne jsem zkusil centrálem otevřít a otevřely se už jen jedny zadní a kufr. Tak jsem zkusil natočit motor a ani to neškytlo. Tak jsem baterku vytáh a hodil na nabíječku, dnes odpoledne uvidím v jaké je kondici (je stará 4 roky). Pak musím zjistit co ji tak za 2 dny vybilo, možná odešel některý z článků. To jsou veci,i to ze si nastartoval a presto central nic,ze by byl narocnejsi nez starter? Kazdopadne diky za tip,treba se to nekdy hodi. Editováno: 28. Květen 2008, autor: milosk Citovat
Jirka_bj Vloženo 28. Květen 2008 Autor Vloženo 28. Květen 2008 To Miloš: "Tak jsem zkusil natočit motor a ani to neškytlo" = že jsem to nenastartoval, startér se ani nepohnul. Citovat
Jirka_bj Vloženo 30. Květen 2008 Autor Vloženo 30. Květen 2008 Problém vyřešen. Včera jsem provedl upgrade baterie - nahradil jsem tovární 44Ah za novou 56Ah a centrál běhá jako hříbě. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.