Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes ráno mne v garáži čekalo překvapení, kdy se centrálem na DO otevřely zadní dvoje dveře a páté (kombi). Přední od řidiče a spolujezdce se ani po několika zamknutí a odemknutí neotevřely. Zámek u řidiče mám zaslepený. Prosoukal jsem se tedy ze zadních sedadel do předu a zkusil otevřít manuálně páčkama - nic, nešlo. Nastartovat klíčkem jde. Naposled jsem centrál použil před dvěma dni - bez potíží. Jak otevřít dveře řidiče abych se dostal k pojistkám? Poradíte?

Vloženo

Vadný mikrospínač v zámku nebo zlomený dráty ve dveřích. No spíš ty dráty, když nejde i spolujezdec. Sundání tepecu při zamknutých dveří je někde popsáno - dost drbačka. Nebo rychlý řešení je vytrhnout tapec kol100

Vloženo

"Nezkoušel, protože jak jsem napsal mám zámek u řidiče zaslepený."

to jsem pochopil....ono vevnitř je taky otevírání dveří...u řidiče....nebo ty to tam nemáš...?

Vloženo

Však píšu: "Prosoukal jsem se tedy ze zadních sedadel do předu a zkusil otevřít manuálně páčkama - nic, nešlo." Tím jsem myslel, že nejdou otevřít přední dveře ani zevnitř. Oboje dveře jsou zablokované.

Vloženo

btw....kdybych měl zaslepený zámky, určitě bych si udělal nouzový otvírání dveří zevnitř (myslím elektrický)...stačí na to dvě relátka a jeden spínač....

Vloženo

Jo, už jsem pochopil - jsou to dvě tlačítka pro otevření a zavření všech dveří z místa řidiče. Tak to jsem nezkusil. Vyzkouším to odpoledne, až vypadnu z traktorky.

Vloženo

Tak už mám záhadu vyřešenu - totálně vyšlehaná baterka. Odpoledne jsem zkusil centrálem otevřít a otevřely se už jen jedny zadní a kufr. Tak jsem zkusil natočit motor a ani to neškytlo. Tak jsem baterku vytáh a hodil na nabíječku, dnes odpoledne uvidím v jaké je kondici (je stará 4 roky). Pak musím zjistit co ji tak za 2 dny vybilo, možná odešel některý z článků.

Vloženo (editace)
Tak už mám záhadu vyřešenu - totálně vyšlehaná baterka. Odpoledne jsem zkusil centrálem otevřít a otevřely se už jen jedny zadní a kufr. Tak jsem zkusil natočit motor a ani to neškytlo. Tak jsem baterku vytáh a hodil na nabíječku, dnes odpoledne uvidím v jaké je kondici (je stará 4 roky). Pak musím zjistit co ji tak za 2 dny vybilo, možná odešel některý z článků.

To jsou veci,i to ze si nastartoval a presto central nic,ze by byl narocnejsi nez starter? :prc:

Kazdopadne diky za tip,treba se to nekdy hodi. :palec2:

Editováno: , autor: milosk

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...