Publikováno Květen 28, 200817 r Právě jsem četl na focus fóru jak si tam všichni dávají flashlube a jeden tam všechny varoval, že se mu po provozu na lpg zaklepaly ventily. Zajímalo by mě jestli je to jenom problém fordu nebo je to potřeba i u fábie. Mám 1,4 55kW. Má ho někdo z Vás?
Květen 28, 200817 r to slovo flashube som nikdy nepocul takze ja si to urcite nedavam a ventili neklepu lebo nemaju kedy musia cely den tvrdo pracovat
Květen 28, 200817 r na F 55kW to nepotrebujes. je to na ochranu ventilu a sedla ventilu. ale uz od Favorita su sedla tvrdene. Subaru to dava do svojich motorov, tusim do Forestera. asi maju sedla meksie, alebo maju tensie drieky ventilov. ked chces detailny popis, pozri sem : http://lpg.cz/prislusenstvi/flashlube.php http://lpg.cz/prislusenstvi/popis.php http://lpg.cz/prislusenstvi/vyhody.php http://lpg.cz/prislusenstvi/princip.php http://lpg.cz/prislusenstvi/objednavka.php Upraveno Květen 28, 200817 r od colins
Červenec 16, 200916 r Přeložil jsem si stránky BRC plug@drive a je to zajímavé. Díky . Ještě něco, ten flashlube, je to systém, který se dá třeba za několik let dodělat a nebo se to musí dělat rovnou s první přestavbou. Je to hodně v závislosti na systém LPG??? Jak to vůbec funguje??? Uf, já budu ale vzdělanej ) čau
Červenec 16, 200916 r Jak tak na to koukám, asi bych si dokázal flashlube namontovat sám ne??? Vypadá to jednoduše.
Červenec 16, 200916 r Jak tak na to koukám, asi bych si dokázal flashlube namontovat sám ne??? Vypadá to jednoduše. No jo, ale pokud budu kupovat další olej který koukám není zrovna z nejlevnějších, tak se mi přestane LPG vyplácet. Ach jo, už je toho moc.Uf
Červenec 16, 200916 r quote Jinak Flashlube můžeš kdykoliv domontovat...třeba aj za 10let Otázka je jestli to k něčemu poslouží... Myslíš, že je to k ničemu? Já jsem slyšel moc názorů a je to fakt půl na půl alespoň z mého pohledu. Já to beru jen teoreticky-výšší teplota spalování, žádná aditiva v palivu a proto žádné mazání, vyšší oktanové číslo = větší namáhání ventilů. Nevim ale jaké je to v praxi. Přijde mi to docela logické, použít flashlube. Nikdo z Vás nezná lidi, kterým se ventily pokazily???
Červenec 19, 200916 r Hej týpku, já tady nechcu nějak napadat systém Flashlube...ale představ si.... Vemme si Fabiu 1,4 MPi 8V (to sou ty motory velice podobné Felicii 1,3) Sleduj....auto jede na benzín.....v každém momentě sací doby válce se vstříkne benzín na sací ventil a tím ho promaže a zchladí. Na plyn to pracuje stejně...akorát že to má vyšší teplotu hoření a oktany a jak psals... Přidáš Flashlube...říká se že ve volnoběhu 1kapka za 5 sekund (12kapek za minutu). A toto dávkování je centrální pod šk. klapku a řídí se nějakým způsobem podtlakem motoru. (novější elektronicky) Zkus si představit...podle mě ty 4 válce (ventily a sedla) v životě nedostanou stejný poměr toho "maziva". Což potom V8? SIce zvedneš dávkování na 2 kapky do 5 sekund...teba i 3 kapky...ale kdo ti zaručí že všechny válce budou tímto mazány? Heh... Já neříkám, že to mazání je špatné.....ale podle mě to dávkování není uplně přesné.... Podivej...základem pro nebezpečí podpalování ventilů je bohatost směsi. Pokud se auto přehřívá (apod) dá se to prej řešit změnou předstihu. Ale věřím, že ti nikdo nezaručí, že když tam dáš Flashlube, že máš o motor postaráno... Jedině v případě, že by Flashlube bylo vstřikováno na každý válce.....(vtip)
Červenec 19, 200916 r Hej, no jasan. Přemýšlím o tom už celý výkend. Je to uplná volovina aby se jedna kapka rozprostřela přesně mezi 8 válců. Ta kapka podle mě vletí do nejbližšího válce, kterej potká. Jenom jsem si říkal, že tam třeba bude nějakej fígl, a vono ho.vno. Prostě blbůstka za kterou ale lidi platěj.
Červenec 20, 200916 r quoteJinak Flashlube můžeš kdykoliv domontovat...třeba aj za 10let Otázka je jestli to k něčemu poslouží... Myslíš, že je to k ničemu? Já jsem slyšel moc názorů a je to fakt půl na půl alespoň z mého pohledu. Já to beru jen teoreticky-výšší teplota spalování, žádná aditiva v palivu a proto žádné mazání, vyšší oktanové číslo = větší namáhání ventilů. Nevim ale jaké je to v praxi. Přijde mi to docela logické, použít flashlube. Nikdo z Vás nezná lidi, kterým se ventily pokazily??? Flashlube je skor o mechanickych pohyboch, aby sa kov omazaval. davkovanie tazko hodnotit, skor by trebalo nejaku pocitacovu simulaciu toku tekutiny a tazko z nasej urovne odhadnut ako sa to za skrtiacou klapkou rozprasi. Neviem detaily o tom novom elektronickom davkovani flashlube, treba pozriet ze o com to je. V mojom okoli poznam 2 ludi okrem mna co maju flashlube na korejskych Daewoo. jedno ma 180000 bez poruchy na LPG a druhe okolo 80000. Cena nie je az taka zla. na 7500km asi 20euro a na nete sa da zohnat pri vacsej litrazi aj za nizsiu cenu. Ja osm to do noveho auta dal, skor pre moj lepsi pocit, predsa plati stare zname "Kto mastí, ten ide" Kazdopadne nic negativne na nete som o tom nenasiel
Červenec 20, 200916 r No určitě to neni špatné, ale myslim, že kdyby místo nějakého pitomého kapacího šroubku dali třeba elektronický tlakový rozprašovač, tak si myslim že by bylo o kvalitní dávkování pro všechny válce postaráno, ne??? Asi by to stálo o nějakou tu tisícovku víc, ale rozhodně by to mělo lepší účinnost.
Červenec 20, 200916 r Zdarec simensu, jo, nic negativního to určo nemá..... Ale myslím si.....kapka upadne....natahne ju první válec a sežere ju. Při dalším kapnutí to sežere druhý válec.... Při dalším třeba zase první..... Ale v životě ti nikdy každý válec nedostane stejně. V jinším případě je fakt, to namontovat do nového auta...protože si krytý. Sice nijak neprokážeš, že to pomohlo motoru nebo nepomohlo. Ale prostě to tam je a tímpádem je motor chráněný. Potom jsou 2 varianty (nepravdivé-pravdivé). 1)pokud na autě XY s LPG bez flashlube dojde k poškození válce nebo ventilů, je to prokazatelně vinou LPG 2)pokud na autě XY s LPG s flashlube dojde k poškození válce nebo ventilů, není to vinnou LPG, bude to patrně vinou, že je motor špatně udělaný Jinak karel.lpg tady kdysi promítal případy aut (tuším Felicia s BRC s 200tis km, a jiné) s LPG a najetými x km...nevím, neptal sem se, jestli ty auta Flashlube měli nebo ne. Nutno se zeptat jeho. ---------------- copy: No určitě to neni špatné, ale myslim, že kdyby místo nějakého pitomého kapacího šroubku dali třeba elektronický tlakový rozprašovač, tak si myslim že by bylo o kvalitní dávkování pro všechny válce postaráno, ne??? Asi by to stálo o nějakou tu tisícovku víc, ale rozhodně by to mělo lepší účinnost. tomu cos napsals "elektronický tlakový rozprašovač," bych věřil víc než tomu "pitomého kapacího šroubku"
Červenec 21, 200916 r ako si tu tak citam o Flashlube, narazil som na internete na :"OCHRANA VENTILOV U PLYNOVÝCH MOTOROV" neviete, ako sa to pouziva ? je to akesi aditivum, nalejem to do benzinu/oleja ? http://www.liqui-moly.sk/detail/ochrana-ve...ynovych-motorov
Červenec 21, 200916 r ved ja neviem ako sa to rozprasuje, ale je tam urcity druh podtlaku a ked je tam podtlak, tak verim ze to do istej miery rozprasi v priestore a potom to iba do jedneho valca neide. ako to je presne to neviem, pisal som ze by bolo potrebne na to urobit nejaku flow simulaciu.ked si pozries na nete testy na flashlube co sa robili na benzinakoch myslim na honde a este na nejakych japoncoch s makkymi sedlami tak to opotrebenie, resp. ochrana po najazdeni XY km boli rovnake na kazdom valci. merali rovnomernost opotrebenia, cize keby to islo iba tym systemom ako popisujes, tak 3. a 4. valec by museli byt viacej odrate, ale neboli. ked najdem tie testy tak to tu hodim. tu to je http://www.flashlube.com.au/valvesaverflui...tsupdatenew.pdf Upraveno Červenec 21, 200916 r od siemens
Červenec 21, 200916 r Díval sem se, ale nějak sem tomu nevěnoval moc času tomu testu. Jest pravdou, že nevím jestli se ta kapka nějak roztrhá na mikrokapičky, nicméně musíme tedy i zpochybnit tu verzi, že při sání a ukápnutí ta kapka může nevybrat nějakou zatáčku a může zůstat na vnitřní stěně sacího traktu. To víš....zatáček je tam v tom traktu bohatě. Každopádně se nehádám, může to být pravda, ale až uvidím, jak se to v tom sacím traktu rozškube ta kapka a jak se ideálně nasaje do motoru a jak omastí sací ventil, teprve začnu věřit. je to akesi aditivum, nalejem to do benzinu/oleja ? nejlepší to bude, když se to narve do benzínu... Proč taky ne? Jedeš na plyn, benzínové vstřiky ti nefungují, neubývá ti benzínu ani aditiva. Nasrat na ventily a na válce a písty a hlavy. Je důležité promazat benzínovou soustavu Dělám si srandu... Teď bez srandy.....sám si myslím, že to asi narvat do oleje. Jak jinak. Upraveno Červenec 21, 200916 r od PauLofWoCC
Červenec 21, 200916 r no, pri flasi je taka sklenena trubicka, v ktorej je nakvapkane. vraj to sluzi ako nejaky odmerny valec, kde stopujes pocet kvapiek za minutu. je pravda, ze predstartom je to do 2/3 naplnene, cize tam urcite nebude jedna kvapka. teoreticky by sa to malo pri starte dobre rozprasit, aj ked dokazat sa to v nasich podmienkach neda. snad keby to sacie potrubie bolo sklenene,tak to bolo vidiet, ako sa po stenach rozprasi aj tak mi neda, pri tom teste HONDY by sa predsa podla tvojej teorie aspon na 2 valcoch opotrebovali ventily viacej, nie? z tabulky to vyzera ze to islo rovnomerne Upraveno Červenec 21, 200916 r od siemens
Červenec 22, 200916 r Joo, myslim že je to dobrej nápad, nějaké dobře průhledné sání, třeba z plexiskla....a bylo by po dohadech. Tak co kucí, kdo se obětuje a nechá si vyrobit plexiskleněné sání Myslim že by to objasnilo záhadu s kapkou .
Červenec 22, 200916 r Já tu mám auta, co mají půl milionu na plynu bez přimazávání a fungují, Subaru to na auta dává, protože dodneška nemají na boxerech ocelová sedla, ford to dává, protože se peče olej v hlavách, Renault má nic moc materiál na ventilech, ale jinak to pěkně zapatlá sání motoru, ale nikdo neví, co je v tom za těkavou látku, přiblížím, motor který je starší a "dejchá", nahoru k sání, prostě olejové páry jdou zpět do sání dokážou vytěsnit kyslík v sání a motor je pak zbytečně bohatý a elektronika to někdy nedokáže "dotáhnout" a rozsvěcuje CHECK. Takže já osobně nevím, jestli to nedělá i tento vynález, co tu mám letáky tak se budouteprve dělat zkoušky v TUV v německu, takže nevím...
Červenec 22, 200916 r (mimotéma) Je na čase najít někoho ze skláren, kdo by nám odfoukl nějaký to sání Provedeme testy
Červenec 23, 200916 r hoj lidi já mam na LPG už 4 auto. Mazání mám až teď v tom posledním. Ten člověk, co mi to dělal, říkal, že kdybych měl Roomstera s najetými 100000 km, tak mě to ani nenabízí. Jelikož jsem ale měl jen 25000, tak to pouze doporučil jako vhodné a navíc jen tu levnější podtlakovou verzi. Do nového auta to ale montuje automaticky a když to zákazník nechce, tak prostě musí podepsat papír, že je to na jeho přání. Prostě se kreje před problémy, kdy lidi říkají, že LPG ten motor zničilo. No abych to uzavřel. Za montáž i s jednou náplní jsem dal cca 2500,-. 1l lahvička se dá sehnat kolem 600,- a vydrží cca 10000km. Z toho my vychází, že musím ujet cca 30000 km místo 27000 km, aby se mi investice na LPG vrátila. Tak že zanedbatelné a je to větší jistota. Obecně jsem ale slyšel, to co tu už předemnou psali. Do Škodovek to není úplně nezbytné (prostě je použit tvrdší materiál). Francouzký a podobný značky by se ale dovybavovat měly. (vše berte jako můj názor, za škody neručím ) Upraveno Červenec 23, 200916 r od jojouf
Květen 1, 201015 r Místo Flashlube se objevil nový výrobek VAP SAVER, který je dražší. O účinnosti nic nevím, také se dávkuje díky podtlaku, budou tam asi rozdíly jako mezi 2-ma zubními pastami Upraveno Květen 1, 201015 r od Tudy
Květen 1, 201015 r Vap Saver je to podobné, přímo italský výrobek, pokud ho někdo chce při montáži ho za 1500 stovek domontujeme, tuším v březnu nám přišel oběžník přímo z BRC, kde jsou vypsány vozidla, které by mohly mít problém na LPG a CNG pokud se přestaví, ,tam se doporučuje VAP SAVER,-jsou to víceméně auta, které nemají hydroštely na ventily-některé Fordy,Renaulty, Subaru, taky Tuareg, uklidním vás, z produkce VW tam žádné není, takže toto forum/škoda/ se tím nemusí zabývat...
Červenec 27, 201015 r koukam na ten seznam a je tam fabia http://www.autoservice-lindner.de/Schwarze_Liste.pdf
Červenec 27, 201015 r to sice je, ale jen osmi ventilový dvoulitr , takže pokud ho nemáš, tak se tím netrap
Červenec 27, 201015 r Já bych chtěl do Fabie aspoň nějakýho čtyř-litra, ať to trochu jede Upraveno Červenec 27, 201015 r od PauLofWoCC
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.