Publikováno Květen 28, 200817 r Narazili sme na takový pěkný fotky a teď s Dakiem řešíme jedno velké dilema... jaká je tohle část auta a kdo je superdobrej může i typ auta Upraveno Květen 28, 200817 r od Janina
Květen 28, 200817 r Autor Tak to už máme tři varianty, jen nevim jestli a jak se zmrzlině vyrovnává kapota
Květen 28, 200817 r Autor Jen pro upřesnění, to bílý není střecha, ale lampa.... Aby sme se vyhli třeba mini cooperu na boku nebo tak
Květen 28, 200817 r si myslim ze je to terenak nejakej nisan patrol a je to u zadniho svetla na leve strane
Květen 29, 200817 r Autor No tak to potěšíš Dakieho Já si myslim, že to bude spíš něco menšího, a že to má vidět kousek nějakýho chromu (jestli to neni nějaký stín...) Upraveno Květen 29, 200817 r od Janina
Květen 29, 200817 r si neměla odkrývat takhle brzy ten chrom mi přijde jako nějaká ventilační mřížka vzadu na zdi, nebo takový ty schrnovací vrata
Květen 29, 200817 r Autor no zatim sme toho moc neodkryli, ty ses ještě nepochlubil co si myslíš a hlavně výsledek stejně nemáme...
Květen 29, 200817 r si neměla odkrývat takhle brzy ten chrom mi přijde jako nějaká ventilační mřížka vzadu na zdi, nebo takový ty schrnovací vrata Ten chrom bych odhadoval na pixlu s "vercajkem"... A jinak by byla sranda, kdyby to byl pravý zadní blatník Dodge Viper... ??? Upraveno Květen 29, 200817 r od Com-aaR
Květen 29, 200817 r no, podle mě to Viper nebude Spíš sem tipoval Subaru Forester nebo jinou potvoru od Subaru a taky zadní část u světla...
Květen 29, 200817 r Janina: to sem zrovna můžem hodit odkaz na tu stránku necháme to ještě chvilku, hm?
Květen 29, 200817 r Autor no joo, ono taky kdyby se to z toho dalo poznat tak to tady nehádáme Dakie: jasně, třeba sem někdo z té firmy taky chodí a řekne nám to sám
Květen 29, 200817 r Sleduji to tu od začatku a neda mi to. Taky přihodim svuj názor do mlejna. Si taky myslim že to bude zadni čast světel. Co tak Volvo C30 či jak se to jmenuje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.