vapefo Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Zdravím. Mám OI 1.8t a čeká mě servis po 120.000 km. Auto je z roku 2002, tzn. 6 let. Mám je rok. Tak řeším, jestli jít do značkového servisu. Zajímá mě, co se s autem všechno dělá a hlavně, jestli je to potřeba. Na telefon mi sdělili, že je to velký servis a cena 10.000,- kč. Tak se ptám, kdo má s tímto zkušenosti a jestli nestačí vyměnit olej e filtry a hotovo. Ztratím záruku mobility a proti prorezavění. Vyplatí se? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Na záruku mobilyty se vyse.... Za 10 let ti to nezrezaví. Kontrolujou vše brzdy, tlumiče, výměna rozvodů, vodní pumpa ad.. Já po 2 letech kašlu na servis škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Za 10tisí bych se na to vysral. Pokud ti to neprorezavělo do teď tak to už neprorezaví. 10tisíc si nechej na nějaké opravy, až se něco vysere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 ... moje řeč, krom výměny rozvodů, si všechny náplně a filtry můžeš vyměnit sám (včetně kupř. kontroly stavu podvozku a brzd atd.) a pokud nejsi zrovna motivovanej, tak ti to každý další servis udělá za polovinu ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Zdravím. Mám OI 1.8t a čeká mě servis po 120.000 km. Auto je z roku 2002, tzn. 6 let. Mám je rok. Tak řeším, jestli jít do značkového servisu. Zajímá mě, co se s autem všechno dělá a hlavně, jestli je to potřeba. Na telefon mi sdělili, že je to velký servis a cena 10.000,- kč. Tak se ptám, kdo má s tímto zkušenosti a jestli nestačí vyměnit olej e filtry a hotovo. Ztratím záruku mobility a proti prorezavění. Vyplatí se? Dík. 10000 Kč - tak to je teda opravdu síla. To bych se na to asi vykašlal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.