Kubrt Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Zdravím. Mám na Vás dotaz ohleně "slunečního čidla" na přístrojovce OII.Koupil jsem si navigaci a vadí mi ten plácající se kabel k cigareťáku.Ideální místo pro protažení kabelu jsem našel právě tou dírou co tam je nacvaknuté to čidlo.Stačilo by tam vyvrtat patřičnou dirku a ten kabel protáhnout.Myslel jsem si že bych sehnal pouze ten plastovej vršel ale ouha bohužel se to prodává komplet plast + čidlo .Auta bez slunečního čidla tam sice maji ten lastovej kryt ale bohužel je jinej.Číslo toho dílu toho dílu myslím komplet je 1Z0907539B a cena je 627,- .Nemáte někdo možnost sehnat jen ten plast klidně bez čidla?Nechce se mi vrtat když je auto ještě v záruce. Díky moc. Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Zdravím. Koukám že jsem si zase vymyslel téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marys Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Pokud odstraníš čidlo nebude správně funkční klimatizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Zdravím. Myšlenka byla taková provrtat plast a ve kterém je cvaknuté čidlo ,ten původní plast zachovat pro případnou reklamaci.Nikoliv vyrušit čidlo samé. Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 šak si kábel prestrč popod stredové výduchy jak je tá schránka a nič nemusíš vŕtať, palubovka je ten mäkký plast takže kábel tam natiahneš jednoducho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 aha a já si furt říkal co to je a ono sluneční čidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.