concept Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Ahoj, mám tady problémek s Octou 1.8T hlásí mi jednu chybu: 17536... teda původně jich bylo víc... už jsme měnili Lambdu 1, podtlakovej ventil, prasklé hadice sání, odvzdušňovací palivovej ventil, ALE pořád mi zůstává tahle chybka Když se smaže chyba motor jede normálně, ale při zatížení na 5,5tis padne chybka a značně poleví výkonově a zdá se mi že má větší spotřebu. Prosím help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 (editace) Mám taky 1,8T - AUM, ale tento problém jsem ještě neřešil, koukni co píše Vag Info Systém : Editováno: 3. Červen 2008, autor: Mi-rek1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
concept Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Dnes jsem koupil novou vahu vzduchu a zatim to vypada v poho :-). Tak snad to vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Dnes jsem koupil novou vahu vzduchu a zatim to vypada v poho :-). Tak snad to vydrzi. tak snad to bylo tím jen si ji mohl zkusit nejdriv vyčistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Kto vie ako casto meni skrtiacu klapku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
concept Vloženo 6. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Ta už se čistila dvakrát, už mám najeto cca 500km a vše v poho. Jede to zase jako dříve :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Co ti tedy pomohlo ? Výměna váhy vzduchu ? M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
concept Vloženo 6. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Pomohla vymena lamdy pred katikem a vahy vzduchu. Lamdu jsem nechal merit a byla spatna tak jsem ji vymenil, ale auto stale skakalo do nouzaku se stejnou chybou. Tak jsem vymenil vahu a vse v poho. Uz me to docela tocilo, behem jednoho mesice plno zavad, zacalo to vymenou tlakoveho ventilu turba (neodfukoval), po te se zjistilo ze je tam stale unik vzduchu a nasla se tam dira v hadici (tak se vymenila). pak uz tam zustala jen tato chyba (lamda a vaha). Docela draha sranda vsechno dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.