Milan12 Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Budu kupovat na Octavii 1,9 Tdi nové tlumiče a chtěl bych se zeptata zda mám koupit originál Škoda a nebo je lepší nějaká jiná značka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 (editace) Budu kupovat na Octavii 1,9 Tdi nové tlumiče a chtěl bych se zeptata zda mám koupit originál Škoda a nebo je lepší nějaká jiná značka. Zkus si přečíst téma "Volba tlumičů" http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7055. Je to i o penězích, pokud ti vyhovuje současná měkkost a zbytečně vysoká cena, tak proč ne ? Osobně jsem zvolil Kayaby Excel G a jsem maximálně spokojen. Cena 1290,-Kč/ks. Editováno: 3. Červen 2008, autor: Alibaba I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 (editace) je v tom tématu co ti napsal Alibaba I o tlumičích snad vše, tak si to pročti, zbytečně zakládáš stejné téma znovu. Editováno: 3. Červen 2008, autor: David-pv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.