Lugo Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Jojo moooc hezky fotečky...jeslti si dobře pamatuji Pepe snad jako jediný měl na tom motoru 1.4mpi úpravu od Motor-excelu ne ? Hlava,vačka, svody..69kw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 adam@když vidim svoji fabču jak vypadala,tak je to malinko změna akorát nevim zda k lepšímu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Jojo moooc hezky fotečky...jeslti si dobře pamatuji Pepe snad jako jediný měl na tom motoru 1.4mpi úpravu od Motor-excelu ne ? Hlava,vačka, svody..69kw... tu úpravu měl i Fru-Fru na sedanu černým a jelo to opravdu vražedně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 maca: jednoznacne k lepsiemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 nějaké další fota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Tady jsou taky nějaké fotky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 (editace) Koukám, že už se Vás pár zná sakra dlouho. Ale je vidět, kde je zdravé jádro:)) Zbytek lidí se skrývá jen za písmenky. Mě vrtá jen jediné, všechny vás od vidění z vašich vláken znám, jen pořád netuším, kdo to je ten Martinoslav, prozradí někdo? I v SZ Editováno: 11. Červen 2008, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 martinoslav je jeden strasne osklivej plesatej pán :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Byly tu nějaký i podařený VTčka Maritna na hodech a tak ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 já měl Martina někde vyblejsknutýho když byl sraz z anglánama...jeho auto stálo bokem od nás....a nechtěl dávat sprinta....zkusím najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 martinoslava plešatou hlavu jsem dával já o pár stránek vzad a jeho xicht vidíš skoro každej den v televizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 jj, pokud je vysíláná relace z Teplicko-Ústecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Neserte prdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Neserte prdi nevstekej se kožaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 nevstekej se kožaku včera seděl kožak v limuzíně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 včera seděl kožak v limuzíně a já zprávy neviděl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 martinoslava plešatou hlavu jsem dával já o pár stránek vzad a jeho xicht vidíš skoro každej den v televizi tak to možná vím, fotka v restauraci a obličej vidět není, ale pořád netuším, kdo to je:) Ale asi ho budu znát, TV doma máme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 a já zprávy neviděl:) i starsi zpravy jde prece zkouknout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 martinoslava plešatou hlavu jsem dával já o pár stránek vzad a jeho xicht vidíš skoro každej den v televizi kožený kožak :-) dokonce je tam i kus me, pana fishky, ptici atd :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Tady jsou taky nějaké fotky! Tohle si pamatuju, auto sem namydlil, nablejskal a když sme pak jeli z Phy do MB na další meetpoint u Shellky, tak sme s Fišounem "trochu" závodili (moje FRS těžce trápila jeho A4 ) a do Bolky sem přijel o 5 kilo much těžší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 kožený kožak :-) dokonce je tam i kus me, pana fishky, ptici atd :-) To bylo poprvý a snad i naposledy, co kož... teda Martina někam pustili na kartičku PRESS Měl jsem jeho pár fotek v kompu, ale dycky se mi sekla slideshow, když se na ně dostalo, tak sem je radši máznul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Byly tu nějaký i podařený VTčka Maritna na hodech a tak ne ? To bylo ještě na starym fóru, ne? Cimbálovka, vojenská přísaha, foto s Dolly Buster atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 he jeste jsem nasel jednu starou foutku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 amogh: u kolína, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 a na mistech pro jine vozy nepristupných :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.