Červen 8, 200817 r Jojo moooc hezky fotečky...jeslti si dobře pamatuji Pepe snad jako jediný měl na tom motoru 1.4mpi úpravu od Motor-excelu ne ? Hlava,vačka, svody..69kw...
Červen 8, 200817 r adam@když vidim svoji fabču jak vypadala,tak je to malinko změna akorát nevim zda k lepšímu
Červen 8, 200817 r Jojo moooc hezky fotečky...jeslti si dobře pamatuji Pepe snad jako jediný měl na tom motoru 1.4mpi úpravu od Motor-excelu ne ? Hlava,vačka, svody..69kw... tu úpravu měl i Fru-Fru na sedanu černým a jelo to opravdu vražedně
Červen 11, 200817 r Koukám, že už se Vás pár zná sakra dlouho. Ale je vidět, kde je zdravé jádro:)) Zbytek lidí se skrývá jen za písmenky. Mě vrtá jen jediné, všechny vás od vidění z vašich vláken znám, jen pořád netuším, kdo to je ten Martinoslav, prozradí někdo? I v SZ Upraveno Červen 11, 200817 r od Losky83
Červen 11, 200817 r já měl Martina někde vyblejsknutýho když byl sraz z anglánama...jeho auto stálo bokem od nás....a nechtěl dávat sprinta....zkusím najít...
Červen 11, 200817 r martinoslava plešatou hlavu jsem dával já o pár stránek vzad a jeho xicht vidíš skoro každej den v televizi
Červen 12, 200817 r martinoslava plešatou hlavu jsem dával já o pár stránek vzad a jeho xicht vidíš skoro každej den v televizi tak to možná vím, fotka v restauraci a obličej vidět není, ale pořád netuším, kdo to je:) Ale asi ho budu znát, TV doma máme
Červen 12, 200817 r Autor martinoslava plešatou hlavu jsem dával já o pár stránek vzad a jeho xicht vidíš skoro každej den v televizi kožený kožak :-) dokonce je tam i kus me, pana fishky, ptici atd :-)
Červen 12, 200817 r Tady jsou taky nějaké fotky! Tohle si pamatuju, auto sem namydlil, nablejskal a když sme pak jeli z Phy do MB na další meetpoint u Shellky, tak sme s Fišounem "trochu" závodili (moje FRS těžce trápila jeho A4 ) a do Bolky sem přijel o 5 kilo much těžší
Červen 12, 200817 r kožený kožak :-) dokonce je tam i kus me, pana fishky, ptici atd :-) To bylo poprvý a snad i naposledy, co kož... teda Martina někam pustili na kartičku PRESS Měl jsem jeho pár fotek v kompu, ale dycky se mi sekla slideshow, když se na ně dostalo, tak sem je radši máznul
Červen 12, 200817 r Byly tu nějaký i podařený VTčka Maritna na hodech a tak ne ? To bylo ještě na starym fóru, ne? Cimbálovka, vojenská přísaha, foto s Dolly Buster atp.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.