Červen 12, 200817 r Nějaká holá lebka tam je, ale stejně nevím, ale budu pátrat:))) Jinak Martinoslave, za holou lebku se nezlob, je mi 25 a už kouty se začínají dost objevovat a ve 30 budu asi taky na krátko
Červen 12, 200817 r Holá lebka...jéééééééééé.....ale víš Losky že ženský prej po tom jedou:)tenkrát po mě chtěl ať mu dělám bodygárda.....a pak nastoupil to tv a prd na mě.... si muže dovolit větší nabušence.....
Červen 12, 200817 r Losky: Ja holou palici nosim jen proto, ze s vlasama vypadam jako kreten, no Ale kouty mam po tatkovi, to je rodinna tradice mira: Tys byl zlej na moje auti, tak jsem rekl NE a dostal jsi utrum Ted mi dela badygárda Bobík ALe platim ho mizerne, protoze odvadi mizernou sluzbu
Červen 12, 200817 r Kajo, mel bys to taky shodit. Nas ucitel na elektroniku rikal, ze dlouhy vlasy = kratky rozum
Červen 12, 200817 r Autor ja chci uz dlouho shodit svoji bujnou kstici ale nejsem schopnej zajit k holici :-)
Červen 12, 200817 r vždyť by jsi k němu ani netrefil, byl jsi u lazebníka naposledy, kdaž se ještě platilo československými korunami
Červen 12, 200817 r Autor no asi pred 4 rokama jsem zalez k lazebnikovi nekde v globusu a kdyz jsem usedl tak pani rekla jestli vim ze to bdue stat 700? tak jsem se zase zdekoval :-) jinak sem kua projel jeste stary cdsa jestli nemam naky fota z historie klubu a uz ani hovno :-(
Červen 12, 200817 r Autor ja to furt vsechno schovaval, ale mel jsem hadr 40 GB tak jsem musel umazavat a umazavat
Červen 13, 200817 r Losky: Ja holou palici nosim jen proto, ze s vlasama vypadam jako kreten, no Ale kouty mam po tatkovi, to je rodinna tradice mira: Tys byl zlej na moje auti, tak jsem rekl NE a dostal jsi utrum Ted mi dela badygárda Bobík ALe platim ho mizerne, protoze odvadi mizernou sluzbu No aspoň víš, že to je dobrý bez vlasů, já kdybych šel do hola, to by asi nešlo s tou mou šišatou palicí
Červen 13, 200817 r ty krááávo to zase přibyli libový fotečky!!!! musim taky mrknout jestli něco nevyštrachám, něco sem měl na cédech, ale buhví kde mám céda
Červen 14, 200817 r Ale ty rovný mračítka s tím nesmyslem v laku v masce vypadá dobře Ještě kdyby se u toho chromovýho rámečku dala horní strana a boční strany po ty mračítka do laku, zbytek rámečku nechat chromovej, by vypadalo jako nějaký prodloužení kapoty Jinak super téma, některý auta si ještě trochu pamatuju ve svejch počátcích z fotek z časátku AT, kde byly fotky ze srazů. Tohle fórum jsem zatím neznal...každopádně mooc zajímavý, hlavně ta Olinova, to byla fakt příšernost
Červen 18, 200817 r he, 5 let stará fotka z počátku "úprav" :-) Ten pes jak kouká jak na .... Nej jsou ty emerický boční blinkři
Červen 18, 200817 r Kdepak asi jsou ty vaše vyšperkovaný káry?Jako byl amogh či Ptica a atd.. Amoghova Fabka je v Liberci, měsíc z5 jsem jí potkal v Jizerkách, Libor (PTiCA) má myslím žlutou furt na dohled (snad u ženy), kláca prodal kamarádovi v JBC, taky jí vídám, ostatní nevím, Pepe to snad dával pryč přes bazar a šel do Toyo Avensis, Fishkaa taky bazar a momentálně tu M6, atd... a ostatní je ještě mají.
Červen 18, 200817 r Autor pán s fordem to napsal uplne presne :-) emericky pozicky bych bral hned zase, ty origo co jsou pro VW-US verze do list
Červen 18, 200817 r ty woe, amoghu, ty pozičky sou vostrý a ty přídavný dálky vedle mlhovek... jo a to nepočítám přední odhrnovačku na sníh...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.