Losky83 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Nějaká holá lebka tam je, ale stejně nevím, ale budu pátrat:))) Jinak Martinoslave, za holou lebku se nezlob, je mi 25 a už kouty se začínají dost objevovat a ve 30 budu asi taky na krátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Vypátráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Holá lebka...jéééééééééé.....ale víš Losky že ženský prej po tom jedou:)tenkrát po mě chtěl ať mu dělám bodygárda.....a pak nastoupil to tv a prd na mě.... si muže dovolit větší nabušence..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Losky: Ja holou palici nosim jen proto, ze s vlasama vypadam jako kreten, no Ale kouty mam po tatkovi, to je rodinna tradice mira: Tys byl zlej na moje auti, tak jsem rekl NE a dostal jsi utrum Ted mi dela badygárda Bobík ALe platim ho mizerne, protoze odvadi mizernou sluzbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 zato bez vlasů si švihák:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Kajo, mel bys to taky shodit. Nas ucitel na elektroniku rikal, ze dlouhy vlasy = kratky rozum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 ja chci uz dlouho shodit svoji bujnou kstici ale nejsem schopnej zajit k holici :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 vždyť by jsi k němu ani netrefil, byl jsi u lazebníka naposledy, kdaž se ještě platilo československými korunami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 no asi pred 4 rokama jsem zalez k lazebnikovi nekde v globusu a kdyz jsem usedl tak pani rekla jestli vim ze to bdue stat 700? tak jsem se zase zdekoval :-) jinak sem kua projel jeste stary cdsa jestli nemam naky fota z historie klubu a uz ani hovno :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 musíme na olina, ten bude určitě mět kupu fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 ja to furt vsechno schovaval, ale mel jsem hadr 40 GB tak jsem musel umazavat a umazavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Losky: Ja holou palici nosim jen proto, ze s vlasama vypadam jako kreten, no Ale kouty mam po tatkovi, to je rodinna tradice mira: Tys byl zlej na moje auti, tak jsem rekl NE a dostal jsi utrum Ted mi dela badygárda Bobík ALe platim ho mizerne, protoze odvadi mizernou sluzbu No aspoň víš, že to je dobrý bez vlasů, já kdybych šel do hola, to by asi nešlo s tou mou šišatou palicí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 ty krááávo to zase přibyli libový fotečky!!!! musim taky mrknout jestli něco nevyštrachám, něco sem měl na cédech, ale buhví kde mám céda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Další fotky z archívu. Snad se nikdo nebude zlobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 něco jsem našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ale ty rovný mračítka s tím nesmyslem v laku v masce vypadá dobře Ještě kdyby se u toho chromovýho rámečku dala horní strana a boční strany po ty mračítka do laku, zbytek rámečku nechat chromovej, by vypadalo jako nějaký prodloužení kapoty Jinak super téma, některý auta si ještě trochu pamatuju ve svejch počátcích z fotek z časátku AT, kde byly fotky ze srazů. Tohle fórum jsem zatím neznal...každopádně mooc zajímavý, hlavně ta Olinova, to byla fakt příšernost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 A další !!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 he, 5 let stará fotka z počátku "úprav" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 minisraz v KV já, marek a holy (budis jeho fabce zeme lehka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Kdepak asi jsou ty vaše vyšperkovaný káry?Jako byl amogh či Ptica a atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 he, 5 let stará fotka z počátku "úprav" :-) Ten pes jak kouká jak na .... Nej jsou ty emerický boční blinkři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Kdepak asi jsou ty vaše vyšperkovaný káry?Jako byl amogh či Ptica a atd.. Amoghova Fabka je v Liberci, měsíc z5 jsem jí potkal v Jizerkách, Libor (PTiCA) má myslím žlutou furt na dohled (snad u ženy), kláca prodal kamarádovi v JBC, taky jí vídám, ostatní nevím, Pepe to snad dával pryč přes bazar a šel do Toyo Avensis, Fishkaa taky bazar a momentálně tu M6, atd... a ostatní je ještě mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 pán s fordem to napsal uplne presne :-) emericky pozicky bych bral hned zase, ty origo co jsou pro VW-US verze do list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Jenže do okty asi emerikáni blinkry nevedejou, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 ty woe, amoghu, ty pozičky sou vostrý a ty přídavný dálky vedle mlhovek... jo a to nepočítám přední odhrnovačku na sníh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.