Yiri Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Nedavno jsem koupil ojetou Octavku I. Bohuzel mi k ni byvaly majitel nedal takovou tu "slozku" ve ktere byva servisni knizka a podobne. Jeji rozmer presne sedi do tech uchytu prihradky u spolujezdce a ja bych ji tam chtel mit. Mohl by mi prosim nekdo poradit kde se da sehnat? Nevim ani poradne jak to nazvat abych to mohl zkusit googlovat. Dekuji Yiri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Jestli myslíš desky na palubní literaturu, tak tu najdeš buďto na e-shopu Škody nebo přímo v servisu Škody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yiri Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Děkuji, mrknu na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Cokoli shanis a tyka se to skody, vzdy zacni nejdrive poptavat SKODA servis a nahradni dily a prislusenstvi, protoze vse se da objednat u nich, i tyto desky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.