mode Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Prosím poradiť postup na najjednoduchšie vyčistenie žľabu pod plastovým krytom stieračov. (je treba nové plastové úchyty?) od listia a saajrajtu - treba to vôbec (ja tam mám dosť bordelu zo stromov)... vopred dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 (editace) vem si vapku sundej ten kryt,když budeš šikovnej tak ani nebudeš potřebovat ty kolíčky,a pořádně to oper vapkou.......jinak jsi nemusel ani zakládat nové téma...sice jde o zadní žlábek,ale mohlo se to rozšířit....http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12791&hl=žlábek+pod+stěračema Editováno: 5. Červen 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Prosím poradiť postup na najjednoduchšie vyčistenie žľabu pod plastovým krytom stieračov. (je treba nové plastové úchyty?) od listia a saajrajtu - treba to vôbec (ja tam mám dosť bordelu zo stromov)...vopred dík Postup je nasledovny: Odmontovat stierace - dobre si je urobit znacku, aby pri spatnej montazy boli namontovane tak isto. Odrezat tie plastove uchyty a uz len vycistit. Tie plastove uchyty v servise kam chodim ja stoja 5 SK/ks Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 vyskusaj to dako vysavacom alebo vyfukat vzduchom alebo wapkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 to 'mode' bohuzial tie stupliky su len jednorazove, musia sa potom kupit nove. ja tam mam tiez kopec bordelu, hlavne ihlicia, zatial som to cistil len vysavacom, pripadne vyfukal kompresorom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Delal jsem to zrovna vcera pri tahani kabelaze pro mlhovky... Sundas sterace / uriznes plastove spunty a cistis... Odstranil jsem i kryt pred ventilatorem a tam to taky vycistil... Pri te prilezitosti jsem promaznul i klouby a spoje mechanizmu steracu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmajco Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 asi 2-3 tyzdne dozadu u nas na Slovensku lialo ako z krhly - siel som mojou oktavkou do prudkej zakruty troska ostrejsie a co sa stalo... vylialo sa mi dovnutra na mieste spolujazdca asi liter vody! myslel som, ze mi praskla hadica - auto som kupil od kolegu asi pred pol rokom... Odstavil som pri krajici - otvoril kapotu a pozeram - chladiaca kvapalina v nadrzke nechyba. Co som si ale vsimol bolo, ze pod stieracmi sa drzlo dost velke mnozstvo vody - teraz som uz vedel, ze dazdovej. Nejako som dosiel domov (tapacir a podlaha na mieste spolujazdca totalne nasiaknute vodou... Doma som pozeral, ako vytiahnem tu vodu spopod stieracov - skusal som striekackou, ale nemaml som sancu vycerpat tolko vody! Tak som zbehol domov a pohladal nejaky drot - tym som preskumal dno a nakoniec nasiel zboku otvor - po presturani voda zacala odtekat cez predny blatnik. Ked voda odtiekla - videl som naspodu tolko sajrajtu - usadeniny, listy, ihlicie... Prepucoval som to a nahrubo vycistil - odvtedy - tuk,tuk - pokoj. Peter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 no ja som to mal tiez ucpane a potom sa mi voda dostavala do fukarov a vytekala cez pelovy filter...potom som rozobral tu listu a vycistil...treba byt opatrny s tou wapkou aby sa to nedostalo do fukarov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asdf7890 Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Nemel by nekdo navod (nebo fotku tech plastovych cudliku co drzi plastovy kryt) jak sundat ty "jednorazove plastove cudliky" bez poskozeni tak aby se daly znovu pouzit? Nejedna se mi o penize, ale nechce se mi kvuli takove blbosti do obchodu. Mimochodem kde se daji ty cudliky sehnat? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Vybrať sa to bez poškodenia asi nedá! Je to taky stromček ktorý ked tam vrazíš už nejde späť. Odrež tie vršky a daj nové nestojí to za to babrať sa s tým. Kúpiš ich jedine v škodovke.Foto by som ti poslal mám ich pár v aute ale nemám ho doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Tak aby si ty špunty nezničil to vyndat nejde. I v origo servise je štípou štípačkama a dávaj nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.