Publikováno Červen 5, 200817 r hledal sem ale nenašel. ví to někdo? stratil jsem klíček s 1.gen a nikde nemužu už sehnal jen tu tyčinku . tak se chci zeptat jestli se to dá udělat nějak jinak, než koupit nový klíček ve škodovce.
Červen 5, 200817 r pokud máš budíky immo 1 tak k nim musíš mít stejnej čip imma co máš za auto /rok ?
Červen 5, 200817 r já si myslím že je tam immo 2.g. kdybys byl někde nedaleko Prostějova tak můžu zkusit naučit
Červen 5, 200817 r Autor už jsem zkusil 2x druhou gen. a nic. ve škodove mi řekli že je to na 100pro 1gen. a ten čip už se nikde nedá sehnat
Červen 5, 200817 r Autor a neviš o někom kdo by mohl mít 1.gen? to musí být nový že? podruhé už to nenakoduješ, tak nějak to je že.
Červen 5, 200817 r Jo podruhý už ne. Myslím , že tady by ti udělali podle jednoho klíče druhý. Ani nemusíš přizpůsobovat. Pletí jen pro starší generace Imma. Cena asi nějak okolo 700,- http://www.drapal-novak.cz/
Červen 5, 200817 r Autor takže kdybych sehnal třeba i starší klíček s tím čipem, tak by to mělo jít překodovat?
Červen 5, 200817 r Autor a mužeš mi teda napsat jaký modeli měli tu první gen? do jakýho roku. at mám podle čeho shánět.
Červen 5, 200817 r Autor díky moc. budu shánět, snad se mi to povede. kdybyste o něčem věděli budu moc rád kdyby se mi někdo ozval. fakt dík.
Červen 6, 200817 r díky moc. budu shánět, snad se mi to povede. kdybyste o něčem věděli budu moc rád kdyby se mi někdo ozval. fakt dík. Shanej - i starsi z tohoto rocniku - pouze 3 generace nepujde. Jinak ty starsi nakodujes kolikrat budes chtit - nejsou krypto a maji stalej svuj immo key. Nezapomen si nakodovat i ten jeden co ti doma zustal jako zalozni
Červen 9, 200817 r ja jsem na golfu vzal immo2 gen a naparoval s budikama 3gen bez problemu tak to budeš asi první , byla to určitě immo 2 a immo 3 ???
Červen 9, 200817 r Zdarec hoši vlezu mezi vaš rozhovor, potřebuji zjistit, jakou mam generaci komfortky. Mám Fabii r.v. 8 měsíc 2006? A jak se da nakodovat čip imobilizeru?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.