malyhonza Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 hledal sem ale nenašel. ví to někdo? stratil jsem klíček s 1.gen a nikde nemužu už sehnal jen tu tyčinku . tak se chci zeptat jestli se to dá udělat nějak jinak, než koupit nový klíček ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 pokud máš budíky immo 1 tak k nim musíš mít stejnej čip imma co máš za auto /rok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 octavia r.v. 98 1.6 74Kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 já si myslím že je tam immo 2.g. kdybys byl někde nedaleko Prostějova tak můžu zkusit naučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 už jsem zkusil 2x druhou gen. a nic. ve škodove mi řekli že je to na 100pro 1gen. a ten čip už se nikde nedá sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 jak to řekly ve škodovce tak to jinak nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 takže to dohromady nedám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 já si myslím že by to mělo jít na immo 2 generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 na dvojku to nešlo, už jsem to 2x zjistil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 no ono toto fórum je víceméně o tom že někomu něco nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 takže ta trojka taky asi nic že?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 3.g 100% nepůjde ta nejde ani na 2g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 a neviš o někom kdo by mohl mít 1.gen? to musí být nový že? podruhé už to nenakoduješ, tak nějak to je že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Jo podruhý už ne. Myslím , že tady by ti udělali podle jednoho klíče druhý. Ani nemusíš přizpůsobovat. Pletí jen pro starší generace Imma. Cena asi nějak okolo 700,- http://www.drapal-novak.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 jednou jde jen 3 generace ostatni by měli jít víckrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 takže kdybych sehnal třeba i starší klíček s tím čipem, tak by to mělo jít překodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 mě to šlo u 98 několikrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 a mužeš mi teda napsat jaký modeli měli tu první gen? do jakýho roku. at mám podle čeho shánět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 já myslí že to bylo do 98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 díky moc. budu shánět, snad se mi to povede. kdybyste o něčem věděli budu moc rád kdyby se mi někdo ozval. fakt dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 díky moc. budu shánět, snad se mi to povede. kdybyste o něčem věděli budu moc rád kdyby se mi někdo ozval. fakt dík. Shanej - i starsi z tohoto rocniku - pouze 3 generace nepujde. Jinak ty starsi nakodujes kolikrat budes chtit - nejsou krypto a maji stalej svuj immo key. Nezapomen si nakodovat i ten jeden co ti doma zustal jako zalozni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 ja jsem na golfu vzal immo2 gen a naparoval s budikama 3gen bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 ja jsem na golfu vzal immo2 gen a naparoval s budikama 3gen bez problemu tak to budeš asi první , byla to určitě immo 2 a immo 3 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Zdarec hoši vlezu mezi vaš rozhovor, potřebuji zjistit, jakou mam generaci komfortky. Mám Fabii r.v. 8 měsíc 2006? A jak se da nakodovat čip imobilizeru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 3.g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.