Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdarec

Vlastním superba 1.8T a chci se zeptat jestli má někdo skušenosti s lpg.Děekuji za odpověd

¨Vlastnil jsem Audi A6 1.8T, Superb 1.8T a ted mam superb 2,8 -6 válec.

Vse jsem daval na LPG u kamarada za nakupku.

Hlavne 1.8T jsem si nemohl vynachvalit.Obvzlast kdyz mam vymenik na zahrade a tankuju za 10Kc. :palec2:

Cetl jsem hodne diskuzi o LPG a nechapu ty negativni prizpevky.dnes jsou ty sekvencni ovody tak dokonale ze jezdis temer bez navyseni a

motoru to nijak neublizi protoze pripautomatickem prepinani se zaroven vstrikuje LPG s benzinem a az po te se benzin odpoji(cca 45stupnich teploty motoru)

Tudiz nedochazi jak u rucniho prepinani ze by motor nejakou dobu nemazal.

Vsichni s firmy atd. jezdi na LPG (sesti valce ,ctyrvalce atd) najedou 300 tisic na aute a problemy s motorem nemaji.

Pokud je to kvalitni a dobre namontovana soustava tak nemuze byt problem.

Ja to mohu jen doporucit.pro blizsi info. na fajnovejx@seznam.cz

Mohu i domluvit predelavku.

Upraveno od žralok

• Autor

Kolik to stojí?prej kolem 32000.-

Mám Superba 1,8T na LPG Landi Renzo s toroidem misto rezervy, koupil jsem ho již komplet. Je to v pohodě jen spotřebu nemůžu přesně říct, mám ho jen krátce. Jsem objednán na kontrolu celého systému, i nastaveni řjLPG. Jakmile budu vědět další poznatky, tak je pisnu :).

Ješte ohledně té spotřeby PPC píše 9,1 ale to je kombinace benzin i LPG jezdím hlavně město.Lepší propočet spočítám mám přesně psané km a litry při tankování....

Upraveno od Martin P.

Já mám Octu 1,8T na LPG a žere to tak 10 litrů + nějaký benzín, tak za 300 Kč za měsíc, takže GOOD. Přestavba před 1,5 rokem stála 33 tis.

Upraveno od žralok

Přestavba 1.8T na LPG stojí cca 32 tisíc.Méně kvalitní i za 29 tisic ale tuto variantu nedoporučuji.

Jednoduché počty--Kompletní nová soustava (materiál) na 1.8T stojí 17 500Kč-zbytek už jde do kapsy někomu jinému.

• 10 měsíců později...

jak dlouho trva takova montáž?

Upraveno od žralok

• 4 týdny později...

V 7.00 předáš ve dvě odjíždíš (je to o kvalitě a umu firmy) :palec2:

• 1 měsíc později...

Tez mam 1.8T na LPG a maximalni spokojenost.

Zatim jsem mel veskera auta "plynova" a vzdy spokojenost.

Navic koncernovy motor 1.8T je na plyn velmi vhodny (tvrda sedla ventilu atd..)

Doporucuji...

Taky nad tím přemýšlím...respektive šetřím :-) U nás je firma jen jedna, neznám ji ale. Dělají to od BRC a pak ještě od nějaké jiné firmy kterou jsem teda neslyšel nikdy. Jaký máte zkušenosti se značkama? Počítám že BRC je jedna z lepších. Případně kdyby se tady našel někdo kdo je zaměstnanej u plynu v okolí ústeckého kraje a udělal by za nákupku (plus něco málo do kapsy). Díky

Tohle je web té firmy. http://www.prestavba-lpg.cz/

Jinak ještě mě napadlo-četl jsem o tom, že když se zapne klima(tronic) tak že LPG systém to nepozná a že to má dost často tendenci při volnoběhu chcípat. Prej se to dá odstranit zvýšením dávkování LPG ale na ukor vyšší spotřeby-Někdo nějaké poznatky??

• 1 měsíc později...
Tez mam 1.8T na LPG a maximalni spokojenost.

Zatim jsem mel veskera auta "plynova" a vzdy spokojenost.

Navic koncernovy motor 1.8T je na plyn velmi vhodny (tvrda sedla ventilu atd..)

Doporucuji...

Mužu potvrdit,už jsem viděl dost předělanych 1.8 T na LPG a nikdo jsi nestěžoval,možna jeden z nej motoru pravě na přestavbu na LPG :palec2:

• 7 měsíců později...

Zdar

kam se dá rezerva když je lpg nádrž místo rezervy? Mám Superb 1.9 tdi 96 kw a chci

posílit stáj na 2.8 V6 s lpg, ale mám mimčo a musím vozit v kufru kočár.

Dík za odpověď.

Koukni na moje stranky www.autogas.estranky.cz, najdeš tam umístění nádrží, do aut dávám BRC, chodí bez závad, automatické načítání,přizpůsobování jízdním vlastnostem(každý řidič jezdí jinak), podrobnosti na www.brc.it.

Upraveno od žralok

Dík,

kouknul jsem na foto supa a žádnou rezervu nevidím.

Upraveno od žralok

Omlouvám se, mám je ještě v mobilu, nestíhám to tam dávat/je to jak v jiných autech, je to pro představu/, do supa se dává rozměr 630x220 na 51l, dělal jsem ho tu i některému klubákovi, měl ho čipnutý na 147kW a šel velice dobře...

Upraveno od žralok

• 1 měsíc později...

Ahoj chtěl jsem se zeptat majitelů superbů s motorem 2,8 V6 jakou mají spotřebu u tohoto auta na plyn a kolik je stál plynový system..ppřipadě jake je značky a jak jsou snim spokojeni.Uvažuji o koupi Supa a chtěl sme prvně 1,8T akorat uz chci v plne naloži a tech je hodne malo a kdyz uz jsou tak moc drahé přičemž 2,8V je velmi rozšiřena v plne palbě.A prosím uveďte jakou mate převodovku díky moc mi stím pomůžete.

• 6 měsíců později...

naposled jsme ho montovali šlenovi fora SikiB, napiš mu, on ti poreferuje....

• 3 měsíce později...

Zdar,

kluci jaké nádrže v těch supech máte? jako typ a velikost: toroida třeba 48 litrů ... děkuji

a taky by mne zajímalo kde máte krabičku na přepínání plyn/benzín.

děkuji

Upraveno od JohanJFV

• 4 týdny později...

Ahoj jsou tyhle díly dobré či nikoli dal jsem požadavek na mojeho supa 1,8T a cena 25 000,- se zdá dobrá .

Dobrý večer, přestavba jako celek je systém ELPIGAZ, ten používá řídící jednotky AEB(itálie originál) , vstřikovače RAIL nebo AEB (oba originál itálie), multiventil TOMASETO (Itálie originál), nádrže POLMOCOM (polsko). Jedná se o jedny z nejlepších komponentů na trhu s nejrozšířenější sítí servisních dílen v ČR včetně naší.

Dobrý den, přestavba Vašeho vozu by v základu stála 25.000,-, cena obsahuje

> > toroidní nádrž (do reservy), AEB řídící jednotku, a sekvenční vstřikování.

Cau,

predpokladam, ze si to pisal p. Cadkovi v Brne. Ja som tam dal pred mesiacom prerobit Superba 1.8T na lpg a zatial maximalna spokojnost. Uz predtym som mal lpg v Octavii 1.8 bez turba, a tiez spokojnost. Jedine tam treba raz za cas zajst a nastavit listu, casom sa rozladi. Teda aspon takto mi to vysvetlovali v servise, ak boli problemy s prepinanim na lpg a auto sem tam zaskakalo pri prepnuti.

Pri sucasnych cenach benzinu a lpg je to super :)

Miki

• 2 týdny později...

nebudu Vám brát iluze, zařízení Elpigaz je jen polská skládačka za pár tisíc, nic jiného, to že ho Čadek vydává za itala je jen jeho trik a bohužel mu to lidi žerou,např. elekrtonika AEB mají skoro všichni výrobci plynových zařízení (je to firma např.BOSCH),vstřiky jsou stejné jako má Stag a další polští výrobci, jestli se jim dá říct výrobci...jediné značkové zařízení co je na trhu je BRC,Landi Renzo, Prins, mají svoje zařízení od přípojky, trubky, hadice, komponenty,čidla, prostě vše pod jednou značkou, proč asi mají u svých log R v kroužku, jen tak to asi nedostali.....ale fandím, ať jezdí co nejdéle, vstřikovací lišty jsou jedno veliké neštěstí,a to věčné nastavování...já dělám supa s toroidem na 67l s brckem za 29500,- životnost vstřiků 300 tisíc a komplet značkové zařízení.....

• 9 měsíců později...

Zdravím , ma někdo zkusenost či doporučí rychlí kvalitni servis na LPG do 2.0 benzin poctivich 142 tisíc najeto Udržovaný ? Praha moc děkuji . Klidne si dam i větší nádrž do kufru . Děkuji za rady

• 2 týdny později...

Zdar,

kluci jaké nádrže v těch supech máte? jako typ a velikost: toroida třeba 48 litrů ... děkuji

a taky by mne zajímalo kde máte krabičku na přepínání plyn/benzín.

děkuji

mam 56litrovu nadrz

a tu "krabicku" mam v popolniku, takze cely cas skryta..aspon to nespati interier..

kde mate plnenie plynu?

• 1 měsíc později...

Chtel jsem se zeptat po kolika km menite u 1,8T na LPG olej a jakej je asi nejlepsi tam davat?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.