seger Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 (editace) Nemáte nebo neměli jste někdo problém po umytí motoru s nastartováním u OII,FSI 2.0 Aut.Já vím těch modelů neběhá moc ale proboha,SNAD nejsem sám nebo..... Editováno: 8. Červen 2008, autor: seger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 problém způsobujou cívky, dostala se tam vlhkost... Bych ten motor radší vůbec neumýval.... Já mám své FSI už třetí rok a je pořád čisté jak nově vyrobené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Mariosku, ty máš vůbec nějaký zázračný auto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seger Vloženo 9. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 problém způsobujou cívky, dostala se tam vlhkost... Bych ten motor radší vůbec neumýval.... Já mám své FSI už třetí rok a je pořád čisté jak nově vyrobené... Takže díky za odpověd,ale tady taky názor že by to mohly být svíčky,jinak jsem to myl poprvé co tomám,tedy 3 roky.Samozřejmě už takovou hoadinu neudělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 problém způsobujou cívky, dostala se tam vlhkost... Bych ten motor radší vůbec neumýval.... Já mám své FSI už třetí rok a je pořád čisté jak nově vyrobené... tak takovy motor bych chtel videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 baurak: podívej se do FRS, tam těsněním nešetřili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.