Publikováno Červen 8, 200817 r Nemáte nebo neměli jste někdo problém po umytí motoru s nastartováním u OII,FSI 2.0 Aut.Já vím těch modelů neběhá moc ale proboha,SNAD nejsem sám nebo..... Upraveno Červen 8, 200817 r od seger
Červen 9, 200817 r problém způsobujou cívky, dostala se tam vlhkost... Bych ten motor radší vůbec neumýval.... Já mám své FSI už třetí rok a je pořád čisté jak nově vyrobené...
Červen 9, 200817 r Autor problém způsobujou cívky, dostala se tam vlhkost... Bych ten motor radší vůbec neumýval.... Já mám své FSI už třetí rok a je pořád čisté jak nově vyrobené... Takže díky za odpověd,ale tady taky názor že by to mohly být svíčky,jinak jsem to myl poprvé co tomám,tedy 3 roky.Samozřejmě už takovou hoadinu neudělám.
Červen 9, 200817 r problém způsobujou cívky, dostala se tam vlhkost... Bych ten motor radší vůbec neumýval.... Já mám své FSI už třetí rok a je pořád čisté jak nově vyrobené... tak takovy motor bych chtel videt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.