lisky Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Ahoj, tak se chci zeptat, jestli se s tím někdo už setkal.. Okta TDi AGR 66kw rok 97 (vzadu bubny) Tak si to v sobotu pádím a najednou mi blikla kontrolka ABS. svítí, ale řístrojovka nezapípá, tak sem to bral že to tak vážné nebude... Druhý den to nesvítilo a za chvilku začalo a už nepřestalo. Doma na VAG COM mi to ukázalo chyba snímání otáček vzadu vpravo. Tak sem sundal kolo, buben a na snímači sem našel kovovou šponu. Tak sem to vyčistli, vše OK, svítit to přestalo a dneska ráno zase svítila. Tak sem to zase vyčistil ale už nezhasla, chyba na VAG COM vymazat nejde... hned se tam zase ukáže. že by vadný ten snímač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Pokud to píše chybu na tom kole vzadu vpravo, tak bude problém tam. Buď to bude vadnej snímač, což je docela běžná závada, neo může být taky špatné vedení. Napřed bych projel to, jestli není někde přerušenej drát, pak bych popřípadě vyměnil ten snímač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 9. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 OKi a nevíš ještě náhodou kde má ten kablík druhej konec? Něco jako řídící jednotka ABS... v práci mi jeden chlapec říkal že to měl taky a měl špatný kontakt na řídící jednotce na svorkovnici... ale neví kde to bylo, páš to měl v servisu a toto mu tam řekli když odstranili závadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Jednotka ABS je myslím hned vedle posilovače brzd, ale kam ty dráty od kol vedou to netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 11. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 DALŠÍ nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Máš 2 možnosti: rozpojit konektor a změřit čidlo přímo ohmmetrem nebo na svorkovnici abs (velkej obdélníkovej konektor). Nikde jinde není žádný jiný konektor. Popřípadě taky omrknout kabel kolem nápravy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 11. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 PROSÍM a kde najdu tu velkou svorkovnici? a jaký zhruba na mit odpor ten snimac? dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Ta svorkovnice je přímo na jednotce ABS vedle hl. brzdového válce. Odpor čidla cca 1kohm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 11. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 OKi, díx, mrknu a písnu jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Měl bych taky jeden dotaz ohledně ABS. Rozsvítila se mi kontrolka. VAG zjistil vadný snímač otáček na pravém předním kole. Dneska jsem ho koupil a vyměnil, ale kontrolka svítí dál. Je potřeba aby kontrolka zhasla udělat vymazání závady na VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Vymazat závadu nemusíš, kontrolka by měla zhasnout sama hned jak se závada opraví. Tak buď si tam ten snímač dal špatně, nebo je ten nový taky špatnej, nebo bude závada někde jinde, třeba je špatné vedení ke snímači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Snímač asi špatně danej nebude a snad ani špatně dát nejde. Budu se muset podívat na to vedení. Už jsem to tady prošel a pár rad jsem objevil. Potřeboval jsem hlavně vědět jestli je nutné mazat závadu. V každém případě dík za radu a informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 15. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 no já si myslím že mám taky závadu spíš někde na vedení.. Za kolik si sehnal ten snímač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 no já si myslím že mám taky závadu spíš někde na vedení..Za kolik si sehnal ten snímač? Kupoval jsem ho v AutoKelly za 336 Kč. Musel koupit levnou variantu tak snad nebude stát za prd. Až budu mít čas tak projdu vedení. Pokud nic nezjistím tak budu muset znovu na diagnostiku ke známému a auto tam nechat aby to opravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.