Dandiel Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Ahojte, potreboval bych poradit....budu vytlumovat predni dvere, par lidi mi poradilo at vytahnu vsechno ze dveří,ale bohužel nevím jak napriklad vytahnu okno,pac tam hodne zavazi. Nematen ekdo nejake foto nebo podobne?? Dekuju moc vsem co poradi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Mne sa predné okno veľmi dobre vyberalo po vybratí toho čierneho vnútorného tesnenia do ktorého zapada vrchné časť tapacíru pri výškových repro. Aj keď vybral som to keď to tesnenie tam bolo ale šlo mi to o dosť ťažšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Jo ale jak jsi to presne udelal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Tady nějaké foto z demontáže stahovačky... bohužel okno jsem nevyndaval http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...pinac-zamku.htm snad trochu pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.