gaza01 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Nevíte někdo náhodou co by to mohlo znamenat nebo s čím to souvisí? Pořád dokola mi to vyskakuje: Adresa 01 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 06A 906 019 AN Díl: 1.6l 2V/R4 SIMOS HS2556 Kódování: 04900 Dílna #: WSC 40541 1 závad nalezeno. 00668 - palubni napeti - svorka 30 36-10 - preruseni - Sporadická Readiness: N/A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 (editace) VIS píše toto : (tabulka mi tam skočila 2x, omlouvámm se, ale nejde mi to vymazat - prosím některého z adminů ať to udělá, dík , M.) Editováno: 11. Červen 2008, autor: Mi-rek1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaza01 Vloženo 11. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 (editace) Díky, zkusím přeměřit ten akumulátor, ale to se mi nezdá. Nemohlo by to být subwoofrem? Mám rádio hozený přímo na baterii, ne přes spínací skříňku Editováno: 9. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Změř měřákem napětí přímo na baterce, taky může být vadná kostra. Přetáhni spoje kolem baterky, alternátoru a hlavně pojistek u baterky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 tu svorku mi to někdy taky na píše ale zatím jsem to moc neřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kerny Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Zdravim všechny! Dělám ve škodovce a tenhle problém se vyskytuje, když je přerušené vedení k buzení alternátoru. Pozná se to tak, že nesvítí kontrolka dobíjení. Bývá to přerušené u svorkovnice na držáku u startéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensej1984 Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Nevíte někdo náhodou co by to mohlo znamenat nebo s čím to souvisí? Pořád dokola mi to vyskakuje: Adresa 01 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 06A 906 019 AN Díl: 1.6l 2V/R4 SIMOS HS2556 Kódování: 04900 Dílna #: WSC 40541 1 závad nalezeno. 00668 - palubni napeti - svorka 30 36-10 - preruseni - Sporadická Readiness: N/A Mne to zacalo vyhadzovat teraz po instalacii alarmu.Vsetko je podla mna OK zapojene,tak neviem co to sposobuje.Ked chyu vymazem,nastartujem a opat skontrolujem,tak tam chyba nieje.Ale ked vypnem zapalovanie a opat nacitam RJ tak to tam mam zas a stale dokola.Moze to robit ten alarm aja ked ma taky maly odber?Dik za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Díky, zkusím přeměřit ten akumulátor, ale to se mi nezdá. Nemohlo by to být subwoofrem? Mám rádio hozený přímo na baterii, ne přes spínací skříňku Vyzkoušej hlavně ten minusový kontakt a pojistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.