jendaT4 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Zatím tu mám jedno sedadlo,snad zejtra už budu mít kompletní sadu. jsou černé vzor ve středu sedaček je jeden z fotografie,nepamatuji si přesně.je to něaká sítovina. stav by mněl být zánovní,bez výhřevu,bez bagu. cena cca 6tis praha 9 775668906 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 jestli jsou to tyto, tak mám zájem. Je možná výměna za RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 jestli jsou to tyto, tak mám zájem. Je možná výměna za RS? jsou to ony,jen jsou bez bagu. Výmněna asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 (editace) . Editováno: 24. Května, autor: Mikosar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 zatím je to opravdu jen předběžné,skuste zavolat zejtra po 17té hod už budu chytřejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 (editace) jendaT4 napsal: zatím je to opravdu jen předběžné,skuste zavolat zejtra po 17té hod už budu chytřejší. . Editováno: 24. Května, autor: Mikosar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DragoBoarder Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 zaujem by bol....nevies zohnat este dalsie? ak su uz tieto zajednane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 13. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 tak už mám komplet sadu,jsou v top stavu vzádu tři opěrky. upřednostnuji rychlé jednání zn.překáží praha 9 a zejtra jedu do liberce,kdyby chtěl někdo přiblýžit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Ahoj Jenda napis mi prosim na icq pisal som ti sz ale vobec neodpovedas dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 to Reso: zavolej na toto číslo: 775668906 pokdu se chceš domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 janjoy aj som s jendom na niecom dohodnuty .. a mal sa mi ozvat ... mne neide o sedacky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 napiš mi adresu do sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.