Přejít na obsah

Superb 3 demontáž zadního sedáku


Honza74

Doporučené příspěvky

Protože jsem nandaval potahy, tak jsem potřeboval vyndat zadní sedáky. Dost jsem se s tím nadrbal, tak ať si ostatní ušetří tuhle práci. Zadní sedák lze vymontovat silným trhnutím na přední straně sedáku.  Jsou tam dva zacvakávací úchyty, na každé straně jeden (namazal jsem je trochu vazelínou, kdybych je někdy ještě potřeboval vyndat, tak ať se nezničí). Po vytrhnutí z úchytu jsou tam pak dále dva zahákávací úchyty, sedačku stačí jednoduše vyháknout směrem dopředu. Je to vidět na fotce. Taky jsem demontoval zadní boční opěradla, ve kterých jsou airbagy.  K tomu zakládám samostatné téma.

P1070588.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cituji: "Po vytrhnutí z úchytu jsou tam pak dále dva zahákávací úchyty, sedačku stačí jednoduše vyháknout směrem dopředu"

není to spíš tak, že po vycvanknutí přední části nahoru, je potřeba sedašku zatlačit dozadu a mírně dolu, aby se vycvakla z těch zadních kovových úchytů? ;-)

Sedačku jsem vyndaval už dvakrát ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...