david3658 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 čaues...mám otázku...ako ďaleko má byť brzdová platnička od kotúča? mám menené kotúče a brrzd obl. a mám pocit, že sa platnička dotýka kotúča...nemá byť tak cca 1-2mm od kotúča? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 nie nema mas to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 panebože co to je? když přeci brzdíš, tak se destička přitiskne, po ukončení brždění - tlaku v okruhu destička povolí a od kotouče se oddělí jen "vlněním - házivostí" kotouče, není tam nic co by jí vracelo, těžko budeš tuto pidimezírku meřit pokud se ti nadměrně při jízdě nezahřívají kola resp. brzdy (bez brždění) tak nemáš co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.