Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak to normálně závidím. Asi ten člověk žije někde jinde než já, ale budiž mu to přáo. Moc pěkná záležitost. :feve:

Myslim ze jo, Palo, nekde u Neratovic snad rekl bych :smich: :smich: :smich:

Vloženo
post-2976-1213898423_thumb.jpgPředváděčka v Tesku post-2976-1213898366_thumb.jpgAle není cena :) Neználek

Moc krásné foto- ale podle toho nápisu na skle se s tímhle vozítkem po silnici nesvezeš. Musíš sním jezdit pouza v prostorách HM Tesco. lol

Vloženo
Tak to normálně závidím. Asi ten člověk žije někde jinde než já, ale budiž mu to přáo. Moc pěkná záležitost. :feve:

toho cloveka spousta lidi zna kdo se zajima o auta ale radsi ho tady nebudu jmenovat. Ve skutecnosti je to opravdu monstrum ale nadherny ;)

Vloženo
Moc krásné foto- ale podle toho nápisu na skle se s tímhle vozítkem po silnici nesvezeš. Musíš sním jezdit pouza v prostorách HM Tesco. lol
Však to je na tom právě to ořechvé . :palec2: Neználek
Vloženo
dnes ráno jeden co mu malé křídlo nestačí... ;)

No jo, Felda a rodinný nákup v Tescu či jiném podobném hangáru :smich:

Teda je to felda, že jo? Je to ňáký rozmázlý

Vloženo
No jo, Felda a rodinný nákup v Tescu či jiném podobném hangáru :smich:

Teda je to felda, že jo? Je to ňáký rozmázlý

bylo to z mobilu a docela s tím uháněl a má ruka po včerejšku nebyla zrovna jistá... ;) taky koukám, že tam mám malé rozlišení - polepším se.

Byla to felina a vezl nějaké palubky, čumělo mu to asi 1,5 m za auto a navíc, což tam není vidět, neměl to nijak zajištěné, zapáskované, nebo alespoň gumicukem zafixované u sedaček, aby se mu to nezhouplo... prostě ťulpas.

Vloženo
a ještě super poklice :D

Nemas nahodou foto,toho sedeho fáčka na tech cervenych 16''nebo co to ma ,? ...jinak,hodit octuli na zem,dat zahradku ,nejaky kufrik,sanky,stare lyze a zrezivelou kapotu :D ..mmm :palec2:

Vloženo
dnes ráno jeden co mu malé křídlo nestačí... ;)

No neco podobneho se mi stalo,kdyz jsem mel nove Polo a nedovrel jsme zadni vratko a pri jizde se mi otevrelo,vsimnul jsem si toho az na semaforech,navic jsem nemel prodelane plato na snurkach,tudiz jsem to ani nemohl poznat,proste v prvni chvili jsme se lekl,ze mi vypadlo sklo lol

Vloženo
Nemas nahodou foto,toho sedeho fáčka na tech cervenych 16''nebo co to ma ,? ...jinak,hodit octuli na zem,dat zahradku ,nejaky kufrik,sanky,stare lyze a zrezivelou kapotu :D ..mmm :palec2:

mrkni do galerie v mým podpisu ;)

Vloženo
No neco podobneho se mi stalo,kdyz jsem mel nove Polo a nedovrel jsme zadni vratko a pri jizde se mi otevrelo,vsimnul jsem si toho az na semaforech,navic jsem nemel prodelane plato na snurkach,tudiz jsem to ani nemohl poznat,proste v prvni chvili jsme se lekl,ze mi vypadlo sklo lol

Plato na šňůrce? Už jen to že akustika je úplně jiná Tě muselo napadnout :doh

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...