Davon Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Tak to normálně závidím. Asi ten člověk žije někde jinde než já, ale budiž mu to přáo. Moc pěkná záležitost. Myslim ze jo, Palo, nekde u Neratovic snad rekl bych :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Předváděčka v Tesku Ale není cena Neználek Moc krásné foto- ale podle toho nápisu na skle se s tímhle vozítkem po silnici nesvezeš. Musíš sním jezdit pouza v prostorách HM Tesco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Tak to normálně závidím. Asi ten člověk žije někde jinde než já, ale budiž mu to přáo. Moc pěkná záležitost. toho cloveka spousta lidi zna kdo se zajima o auta ale radsi ho tady nebudu jmenovat. Ve skutecnosti je to opravdu monstrum ale nadherny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Moc krásné foto- ale podle toho nápisu na skle se s tímhle vozítkem po silnici nesvezeš. Musíš sním jezdit pouza v prostorách HM Tesco. Však to je na tom právě to ořechvé . Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 toho cloveka spousta lidi zna kdo se zajima o auta ale radsi ho tady nebudu jmenovat. Ve skutecnosti je to opravdu monstrum ale nadherny Věřím Bauí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 dnes ráno jeden co mu malé křídlo nestačí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 dnes ráno jeden co mu malé křídlo nestačí... No jo, Felda a rodinný nákup v Tescu či jiném podobném hangáru Teda je to felda, že jo? Je to ňáký rozmázlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 JJ taky bych to tipl na felinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 No jo, Felda a rodinný nákup v Tescu či jiném podobném hangáru Teda je to felda, že jo? Je to ňáký rozmázlý bylo to z mobilu a docela s tím uháněl a má ruka po včerejšku nebyla zrovna jistá... taky koukám, že tam mám malé rozlišení - polepším se. Byla to felina a vezl nějaké palubky, čumělo mu to asi 1,5 m za auto a navíc, což tam není vidět, neměl to nijak zajištěné, zapáskované, nebo alespoň gumicukem zafixované u sedaček, aby se mu to nezhouplo... prostě ťulpas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 (editace) Však to je na tom právě to ořechvé . Neználek ...he trefná to cedulka Editováno: 20. Červen 2008, autor: ph007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 hmmm pekne chromy,aj ked foto len z mobilu,ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 včera viděno na sraze v Plasích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 a ještě super poklice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 a ještě super poklice vidím mé dětství a jak čistím chrom na naší Š-100.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 a ještě super poklice Nemas nahodou foto,toho sedeho fáčka na tech cervenych 16''nebo co to ma ,? ...jinak,hodit octuli na zem,dat zahradku ,nejaky kufrik,sanky,stare lyze a zrezivelou kapotu ..mmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 dnes ráno jeden co mu malé křídlo nestačí... No neco podobneho se mi stalo,kdyz jsem mel nove Polo a nedovrel jsme zadni vratko a pri jizde se mi otevrelo,vsimnul jsem si toho az na semaforech,navic jsem nemel prodelane plato na snurkach,tudiz jsem to ani nemohl poznat,proste v prvni chvili jsme se lekl,ze mi vypadlo sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Nemas nahodou foto,toho sedeho fáčka na tech cervenych 16''nebo co to ma ,? ...jinak,hodit octuli na zem,dat zahradku ,nejaky kufrik,sanky,stare lyze a zrezivelou kapotu ..mmm mrkni do galerie v mým podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 No neco podobneho se mi stalo,kdyz jsem mel nove Polo a nedovrel jsme zadni vratko a pri jizde se mi otevrelo,vsimnul jsem si toho az na semaforech,navic jsem nemel prodelane plato na snurkach,tudiz jsem to ani nemohl poznat,proste v prvni chvili jsme se lekl,ze mi vypadlo sklo Plato na šňůrce? Už jen to že akustika je úplně jiná Tě muselo napadnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Celkem pekna Fabka II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Pěkná pěkná, jen nevím jak vpředu bliká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 mozno ze tam ma nalepenu foliu na tych svetlach a nejake to svetlo cez to prejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Celkem pekna Fabka II Já si nemohu pomoci, ale mně se tyto nové Fábie nelíbí, ty starší modely byly podle mne hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 ty ruzovy leginy jso unaprosto bozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 to 'vittorio' ked sa ti tak pacia, tak este jedna foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Nový typ xenonů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.