Ol@f Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 koukam pecky stali pred nim, asi se jim nechtelo v tom necasu ven z vyhrate felicie, pocitam ze to cadilo jak kdyz ferari buchne motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 no můžu ti říct, že mě chytit policajt, že mám například prošlou lékárničku, tak mu ukážu tyhle fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 no ty wole lekarna, jak to ma bejt maximalne stary? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 tak neco malo z nemecka, byl tam mensi sraz veteranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 no u tý lékarny je to o to horší, že stačí jedna prošlá položka.. např. obvaz ale tohle snad fakt nekontrolujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 krásný auta Bauráku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 tak taky přidám něco co jsem pochytil v ulicích, kromě jedný je vše z MB a přilehlého okolí :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Tak ta fábka je děs běs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 mno když jsem to viděl poprvý, tak jsem si nahlas musel říct jak někdo muže takhle doku*vit auto ... je možný že mě majitel slyšel, byl kousek ode mě ale to já nevěděl .. hlavně to křídlo vzadu, to by mě zajimalo co tam je za motor že to potřebuje takový křídlo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Viděl bych to minimálně na překopanýho Juniora 1,0 Mpi ( prej děsně hrabal a měl problém s přenesením výkonu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) Tak ta fábka je děs běs Proč tak ostře, jen novej BATMOBIL.... (a tvůrce zralý na veřejný lynč...) když na to koukám tak mě napadá jen jedno Editováno: 1. Říjen 2008, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Podle tech obrovskejch kol to bude nejmin 1,2 hatepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 A kde má asi sušit prádlo, když bydlí v garsonce vy wolové. proto si tam na tu prdel přitloukl ten sušák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Seth: není to náhodou focený 14.9. v Bondy centru? taky to mám na mobilu krásný juniorek :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Dakie: Kdepak, to bylo focený včera, tudíž 1.10.2008 ... byl jsem v kině a tohle sem prostě musel vyfotit ... po MB potkávám spoustu příšerností, ale většinou nemám ani šanci je vyfotit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 něco z ústí ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Ta růžová fabia byla na prodej fakt tam má ten nejslabší motor. To křídlo tam nebylo to má asi nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Tady je tovární Tuning automobilky TCPA nebo jak se ty rejžožrouti jmenují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Ústí po ránu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Viděl bych to minimálně na překopanýho Juniora 1,0 Mpi ( prej děsně hrabal a měl problém s přenesením výkonu) ta fabka ale opravdu je prekopanej junior :-( je to uz min 3-4 roky stara vec - priserny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 zabiak: to je asi trochu virtual ne? VRBIC: majitel asi někoho kua nasral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Dakie: žádnej virtual, včera foceno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 (editace) nn... ta Oktávka měla vadný vyhřejvání zadních sedaček... síla co... to může potkat kohokoliv z nás.... Editováno: 3. Říjen 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 zabiak: tos fotil přímo ty? vorlajz: ty woe, tak to je síla.. tak snad to pojišťovna zacvaká!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 (editace) Jo přímo já. V Praze Dejvicích před strojárnou. Možná že to tam dneska bude taky. Auto tam bylo zaparkované hrálo v zádu to má monitor velikej a tam běží reklama a kuny rozdávaly letáky pojďte pracovat do továrky a ještě mi dala takové gumové autíčko naplněné vodou k čemu to má sloužit jsem nepochopil. Editováno: 3. Říjen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.