Prosinec 23, 200816 r Treba s tou karou jen couva potom co jsem prestal kroutit hlavou co je vsechno mozny me to taky napadlo nejhorsi na tom je ze on si mysli ze ma auto paradne nachystany na zimu,ale ale kdybych mel v tu dobu u sebe kousek pariru tak jsem mu to napsal a dal za sterac ono je to pro smich ale taky hlavne na pruser Upraveno Prosinec 23, 200816 r od zdsamct
Prosinec 23, 200816 r Výrobce a kastle a barva sedí, zbytek fakt ne máš SZ Upraveno Prosinec 23, 200816 r od Palo
Prosinec 24, 200816 r Výrobce a kastle a barva sedí, zbytek fakt ne Vyrobce a pneu sedi, zbytek fakt ne... Takhle to ma byt?? :D
Prosinec 24, 200816 r Asi přes zimu pomáhá odhrnovat sních (foto tel.) A ty vydech v blatnících, kure to je origo Bauhaus, ne?
Prosinec 25, 200816 r To je hradecká SPZ že jo? Takovou jsem po městě neviděl ale jezdi tady u nás podobný červený Superb a to je mazec...
Prosinec 27, 200816 r Myslím, že tenhle kousek se nepoved. Oči my slzí nad dalším zku...ným Rkem. Řemeslně možná dobře udělaný, ale u zadních sloupků dveří došli nápady, Nevyvážený proporce (velká plocha zadního blatníku bez nápadu, malý kola, geniální odvětrání kufru...). Bohužel. Upraveno Prosinec 27, 200816 r od MichalJ
Prosinec 27, 200816 r Michale jasné,že to nieje origo ale "zkurvená"? prihodím pár dalších fotiek možno zmeníš názor :
Prosinec 27, 200816 r tak to Érko se povedlo - okruhová 130 RS Já mám fotky z jinýho soudku - hovad je stále dost ...... ( v autě zůstala velká hliníková vodováha, tak si někdo jen tak párkrát praštil ...)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.