Červen 19, 200817 r Tak to normálně závidím. Asi ten člověk žije někde jinde než já, ale budiž mu to přáo. Moc pěkná záležitost. Myslim ze jo, Palo, nekde u Neratovic snad rekl bych :smich:
Červen 20, 200817 r Předváděčka v Tesku Ale není cena Neználek Moc krásné foto- ale podle toho nápisu na skle se s tímhle vozítkem po silnici nesvezeš. Musíš sním jezdit pouza v prostorách HM Tesco.
Červen 20, 200817 r Tak to normálně závidím. Asi ten člověk žije někde jinde než já, ale budiž mu to přáo. Moc pěkná záležitost. toho cloveka spousta lidi zna kdo se zajima o auta ale radsi ho tady nebudu jmenovat. Ve skutecnosti je to opravdu monstrum ale nadherny
Červen 20, 200817 r Moc krásné foto- ale podle toho nápisu na skle se s tímhle vozítkem po silnici nesvezeš. Musíš sním jezdit pouza v prostorách HM Tesco. Však to je na tom právě to ořechvé . Neználek
Červen 20, 200817 r toho cloveka spousta lidi zna kdo se zajima o auta ale radsi ho tady nebudu jmenovat. Ve skutecnosti je to opravdu monstrum ale nadherny Věřím Bauí
Červen 20, 200817 r dnes ráno jeden co mu malé křídlo nestačí... No jo, Felda a rodinný nákup v Tescu či jiném podobném hangáru Teda je to felda, že jo? Je to ňáký rozmázlý
Červen 20, 200817 r No jo, Felda a rodinný nákup v Tescu či jiném podobném hangáru Teda je to felda, že jo? Je to ňáký rozmázlý bylo to z mobilu a docela s tím uháněl a má ruka po včerejšku nebyla zrovna jistá... taky koukám, že tam mám malé rozlišení - polepším se. Byla to felina a vezl nějaké palubky, čumělo mu to asi 1,5 m za auto a navíc, což tam není vidět, neměl to nijak zajištěné, zapáskované, nebo alespoň gumicukem zafixované u sedaček, aby se mu to nezhouplo... prostě ťulpas.
Červen 20, 200817 r Však to je na tom právě to ořechvé . Neználek ...he trefná to cedulka Upraveno Červen 20, 200817 r od ph007
Červen 23, 200817 r a ještě super poklice Nemas nahodou foto,toho sedeho fáčka na tech cervenych 16''nebo co to ma ,? ...jinak,hodit octuli na zem,dat zahradku ,nejaky kufrik,sanky,stare lyze a zrezivelou kapotu ..mmm
Červen 23, 200817 r dnes ráno jeden co mu malé křídlo nestačí... No neco podobneho se mi stalo,kdyz jsem mel nove Polo a nedovrel jsme zadni vratko a pri jizde se mi otevrelo,vsimnul jsem si toho az na semaforech,navic jsem nemel prodelane plato na snurkach,tudiz jsem to ani nemohl poznat,proste v prvni chvili jsme se lekl,ze mi vypadlo sklo
Červen 23, 200817 r Nemas nahodou foto,toho sedeho fáčka na tech cervenych 16''nebo co to ma ,? ...jinak,hodit octuli na zem,dat zahradku ,nejaky kufrik,sanky,stare lyze a zrezivelou kapotu ..mmm mrkni do galerie v mým podpisu
Červen 23, 200817 r No neco podobneho se mi stalo,kdyz jsem mel nove Polo a nedovrel jsme zadni vratko a pri jizde se mi otevrelo,vsimnul jsem si toho az na semaforech,navic jsem nemel prodelane plato na snurkach,tudiz jsem to ani nemohl poznat,proste v prvni chvili jsme se lekl,ze mi vypadlo sklo Plato na šňůrce? Už jen to že akustika je úplně jiná Tě muselo napadnout
Červen 23, 200817 r mozno ze tam ma nalepenu foliu na tych svetlach a nejake to svetlo cez to prejde...
Červen 23, 200817 r Celkem pekna Fabka II Já si nemohu pomoci, ale mně se tyto nové Fábie nelíbí, ty starší modely byly podle mne hezčí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.