Červenec 25, 200817 r Autor Kua, je videt, ze plno z vas nema co delat Resit takovyhle picoviny bych fakt chtel (nebo je to OT?) Jeden pres okno tramvaje...
Červenec 25, 200817 r su tu novej ale snad se to nekomu bude libit Ta fotka ze slecnama ta uplne v pravo me dostala, malo kdy se mi stava ze bych si pri svych 185cm a 110kg pripadal vedle neceho jako blecha Upraveno Červenec 25, 200817 r od tlumex
Červenec 25, 200817 r JJ sorry, priznavam se, nedopatrenim. Psal ti Jardo, ze mas prijet na Ruzyn, ze je tam techto medvidat k videni jeste celkem dost, nejvice ve vsedni dny kdy prilitaj megery, jestli jsem to pobral!
Červenec 26, 200817 r JJ sorry, priznavam se, nedopatrenim. Psal ti Jardo, ze mas prijet na Ruzyn, ze je tam techto medvidat k videni jeste celkem dost, nejvice ve vsedni dny kdy prilitaj megery, jestli jsem to pobral! No jóóó, to je jasný, pořád ti stejní, to jsem si mohl myslet :smich: :smich: Upraveno Červenec 26, 200817 r od Palo
Červenec 27, 200817 r Kua, je videt, ze plno z vas nema co delat Resit takovyhle picoviny bych fakt chtel (nebo je to OT?)Jeden pres okno tramvaje... to vypadá jako to co jsem se v tom vezl
Červenec 27, 200817 r ...hej pane Profore ....jak tak idem od teba dneska ,naskytla sa mi možnosť naživo vidieť Pezinské RS - ko :smich:
Červenec 28, 200817 r to vypadá jako to co jsem se v tom vezl ale tomasi, tramvaj je bezny prostredek prepravy, to neni nic neobvykleho.
Červenec 28, 200817 r Autor Jojo, sem spokojen, tramvaji za 20 min v praci, 7 kroku do vchodu do baraku, kde delam. Autem bych jel 3/4 hodiny a dal 3kg za parkovani. Az na obcas neprizpusobive obcany to je v poho, ale ti jsou za volantem dost casto taky Doporucuju v Praze zkusit
Červenec 28, 200817 r Tomu řikám vkus... hmmm ty rámečky, ten modrej nesmysl na difuzoru a křídlo pryč a bylo by to celkem hezký,ale tomuhle tam chybí si ještě nas*** na káru a má to komplet
Červenec 28, 200817 r ale tomasi, tramvaj je bezny prostredek prepravy, to neni nic neobvykleho. a jak vypadá ta, jak píšeš tramvaj?
Červenec 28, 200817 r Tomu řikám vkus... dnes jsem potkal stejného zoufalce, akorát ty rámečky měl na modré RS... to byla hrůza.. Hele Romario, z čeho jsi to fotil ? Má to blatníky jako Trabant... /bez urážky/
Červenec 30, 200817 r Novy Supik a jedna clubovka u nas... Prohlížel jsem si toho nového Supíka a nějak nemůžu přijít na chuť tem klikám, co čučí ven mimo obrys dveří... A jeden dotaz, to nemá sklápěcí zrcátka po uzamčení ? Už to má kdejaký francouz...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.