Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

su tu novej ale snad se to nekomu bude libit

Ta fotka ze slecnama ta uplne v pravo me dostala, malo kdy se mi stava ze bych si pri svych 185cm a 110kg pripadal vedle neceho jako blecha :kuk:

post-17423-1217017669_thumb.jpg

post-17423-1217017693_thumb.jpg

post-17423-1217017780_thumb.jpg

post-17423-1217017835_thumb.jpg

post-17423-1217017856_thumb.jpg

post-17423-1217017880_thumb.jpg

post-17423-1217017909_thumb.jpg

Editováno: , autor: tlumex
Vloženo

JJ sorry, priznavam se, nedopatrenim.

Psal ti Jardo, ze mas prijet na Ruzyn, ze je tam techto medvidat k videni jeste celkem dost, nejvice ve vsedni dny kdy prilitaj megery, jestli jsem to pobral!

Vloženo (editace)
JJ sorry, priznavam se, nedopatrenim.

Psal ti Jardo, ze mas prijet na Ruzyn, ze je tam techto medvidat k videni jeste celkem dost, nejvice ve vsedni dny kdy prilitaj megery, jestli jsem to pobral!

No jóóó, to je jasný, pořád ti stejní, to jsem si mohl myslet :p:smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Editováno: , autor: Palo
Vloženo

Jojo, sem spokojen, tramvaji za 20 min v praci, 7 kroku do vchodu do baraku, kde delam. Autem bych jel 3/4 hodiny a dal 3kg za parkovani. Az na obcas neprizpusobive obcany to je v poho, ale ti jsou za volantem dost casto taky :) Doporucuju v Praze zkusit ;)lol

Vloženo
Tomu řikám vkus... :aggressive:

hmmm ty rámečky, ten modrej nesmysl na difuzoru a křídlo pryč a bylo by to celkem hezký,ale tomuhle tam chybí si ještě nas*** na káru a má to komplet lol

Vloženo
Tomu řikám vkus... :aggressive:

dnes jsem potkal stejného zoufalce, akorát ty rámečky měl na modré RS... to byla hrůza..

Hele Romario, z čeho jsi to fotil ? Má to blatníky jako Trabant... :) /bez urážky/

Vloženo
Novy Supik a jedna clubovka u nas...

Prohlížel jsem si toho nového Supíka a nějak nemůžu přijít na chuť tem klikám, co čučí ven mimo obrys dveří...

A jeden dotaz, to nemá sklápěcí zrcátka po uzamčení ? Už to má kdejaký francouz...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...