vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 (editace) majitel tohoto Mercedesu chtěl po mě včera slevu na obklady... nakupoval za Kč 1.700,- ... zprvu jsem si myslel, že si ze mě dělá legraci... Editováno: 6. Listopad 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Stara sunka, asi potreboval na udrzbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Jeden Aston. Že by James Blond ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 a co je jistota?pruser je z venku sem vetsinou tahaj buhvijakou jakost a jeste za to das raketu pak kdyz si ji premeris tak vubec nesedi rozmerovy sarze a to nemluvim o krivosti proste zlaty OHB nebo Rako a nazdar :-) no já mám to rako, obecně je s nima spokojenost a jsou dobře udělaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 sry za OT, ale prodávám tak ze 70% polsko a zbytek rako a víc reklamací bylo zatím na Rako... tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 tak já jsem viděl jak při stejném zatížení praskla polská kachlička a rako ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 sry, ale polský, italský, španělský a český obkladačky se vyrábějí na stejných mašinách, stejnou technologií... ale jsou samozřejmě italský i polský obklady, co stojí za hovno... ale tak to prostě je... protože těch výrobců je mraky... a musíš prodávat kvalitu a tou Paradyz je! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Se schvalne doma mrknu, cim sem to oblozil koupelnu a kuchyn, a co je v koupelne a na zachode na podlaze Ale prisly mi jako kvalitka, chovalo se to presne tak, jak jsem chtel a i vysledek je paradni, a praskaly akorat kdyz sem se to ucil, pac sem to delal prvne v zivote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 (editace) tak asi by jsme mohli založit diskuzi na téma obklady, dlažba ....................., tak jen můj názor, asi z 80 % máme doma polský obklady a všechny dlažby, zbytek rako, a rozdíl nevidím, jak v kvalitě, materiálově, fakt vše v poho Editováno: 8. Listopad 2008, autor: reddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Tak ja zkoumal, co to mam, ale jediny jeste v obalu mam ve sklepe hluboko. Takze jediny, co vim, ze je to nejaky STARline, takze asi Polsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 sry, ale polský, italský, španělský a český obkladačky se vyrábějí na stejných mašinách, stejnou technologií... ale jsou samozřejmě italský i polský obklady, co stojí za hovno... ale tak to prostě je... protože těch výrobců je mraky... a musíš prodávat kvalitu a tou Paradyz je! ale ne ze stejného materiálu. A zařízení taky nejsou stejný všude, to mi nevyprávěj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Úsudek si vytvořte sami!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Nový zbarvení policejního auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 tohle sme dneska viděli nahoře na vaňkovce. ta maska byla moc hezky udělaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Jedna slavnostni z "NASEHO" vikendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Dane, ty ses zase zenil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Davone gratulace! ať Vám to šlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Dane, ty ses zase zenil? Ty vole Jardo, jak zase? Poprve.... a naposled (to nevim) Dakie - diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Ty vole Jardo, jak zase? Poprve.... a naposled (to nevim) Dakie - diky Kdo chce kam, pomožme mu tam. A dobře ti tak, trúúúúbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 dnes u školy. a u druhého omluvte kvalitu foceno kamerou nebyl foťák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Sezóna sušení prádla venku pomale končí ale tento sušák mět na autě - no nevím ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Hrábě: no a to se lidi pořád diví, že jsou shozený troleje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Ze zadu to tak nevynikne ale z boku to byla síla. Tohle si dát na takovýto auto - holt každýmu se naštěstí líbí něco jinýho !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Ty vole Jardo, jak zase? Poprve.... a naposled (to nevim) Dakie - diky To byl fooor Kazdopadne at vam to klape jedna basen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.