Listopad 6, 200816 r majitel tohoto Mercedesu chtěl po mě včera slevu na obklady... nakupoval za Kč 1.700,- ... zprvu jsem si myslel, že si ze mě dělá legraci... Upraveno Listopad 6, 200816 r od vorlajz
Listopad 6, 200816 r a co je jistota?pruser je z venku sem vetsinou tahaj buhvijakou jakost a jeste za to das raketu pak kdyz si ji premeris tak vubec nesedi rozmerovy sarze a to nemluvim o krivosti proste zlaty OHB nebo Rako a nazdar :-) no já mám to rako, obecně je s nima spokojenost a jsou dobře udělaný
Listopad 6, 200816 r sry za OT, ale prodávám tak ze 70% polsko a zbytek rako a víc reklamací bylo zatím na Rako... tak nevím...
Listopad 6, 200816 r sry, ale polský, italský, španělský a český obkladačky se vyrábějí na stejných mašinách, stejnou technologií... ale jsou samozřejmě italský i polský obklady, co stojí za hovno... ale tak to prostě je... protože těch výrobců je mraky... a musíš prodávat kvalitu a tou Paradyz je!
Listopad 7, 200816 r Autor Se schvalne doma mrknu, cim sem to oblozil koupelnu a kuchyn, a co je v koupelne a na zachode na podlaze Ale prisly mi jako kvalitka, chovalo se to presne tak, jak jsem chtel a i vysledek je paradni, a praskaly akorat kdyz sem se to ucil, pac sem to delal prvne v zivote
Listopad 8, 200816 r tak asi by jsme mohli založit diskuzi na téma obklady, dlažba ....................., tak jen můj názor, asi z 80 % máme doma polský obklady a všechny dlažby, zbytek rako, a rozdíl nevidím, jak v kvalitě, materiálově, fakt vše v poho Upraveno Listopad 8, 200816 r od reddy
Listopad 8, 200816 r Autor Tak ja zkoumal, co to mam, ale jediny jeste v obalu mam ve sklepe hluboko. Takze jediny, co vim, ze je to nejaky STARline, takze asi Polsko
Listopad 8, 200816 r sry, ale polský, italský, španělský a český obkladačky se vyrábějí na stejných mašinách, stejnou technologií... ale jsou samozřejmě italský i polský obklady, co stojí za hovno... ale tak to prostě je... protože těch výrobců je mraky... a musíš prodávat kvalitu a tou Paradyz je! ale ne ze stejného materiálu. A zařízení taky nejsou stejný všude, to mi nevyprávěj.
Listopad 11, 200816 r Dane, ty ses zase zenil? Ty vole Jardo, jak zase? Poprve.... a naposled (to nevim) Dakie - diky
Listopad 11, 200816 r Ty vole Jardo, jak zase? Poprve.... a naposled (to nevim) Dakie - diky Kdo chce kam, pomožme mu tam. A dobře ti tak, trúúúúbo
Listopad 11, 200816 r Sezóna sušení prádla venku pomale končí ale tento sušák mět na autě - no nevím ?!?
Listopad 11, 200816 r Ze zadu to tak nevynikne ale z boku to byla síla. Tohle si dát na takovýto auto - holt každýmu se naštěstí líbí něco jinýho !!!
Listopad 12, 200816 r Autor Ty vole Jardo, jak zase? Poprve.... a naposled (to nevim) Dakie - diky To byl fooor Kazdopadne at vam to klape jedna basen!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.