jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Není to P2M? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Výrobce a kastle a barva sedí a zbytek fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Jsem čekal kdy se chytneš .Docela fofr.Už to určitě běžíš přezouvat,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Nemůžu teď moc psát, mám ruce špinavý od heveru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Treba s tou karou jen couva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Je vidět, že nesleduješ seriál Dr.House Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) Treba s tou karou jen couva potom co jsem prestal kroutit hlavou co je vsechno mozny me to taky napadlo nejhorsi na tom je ze on si mysli ze ma auto paradne nachystany na zimu,ale ale kdybych mel v tu dobu u sebe kousek pariru tak jsem mu to napsal a dal za sterac ono je to pro smich ale taky hlavne na pruser Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) Výrobce a kastle a barva sedí, zbytek fakt ne máš SZ Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Výrobce a kastle a barva sedí, zbytek fakt ne Vyrobce a pneu sedi, zbytek fakt ne... Takhle to ma byt?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Asi přes zimu pomáhá odhrnovat sních (foto tel.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 hele, to vypadá jak nějaká příšera z vetřelce, i kusadla to má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Asi přes zimu pomáhá odhrnovat sních (foto tel.) A ty vydech v blatnících, kure to je origo Bauhaus, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 hustej tuningář.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 cestářovo auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 To je hradecká SPZ že jo? Takovou jsem po městě neviděl ale jezdi tady u nás podobný červený Superb a to je mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 asi otec a syn :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 To bych neřekl.Ten červenej je Superb I.Neskutečně nehezkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexa Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Dalsi tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexa Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Dalsi úlovok z Hodonina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 myslím,že tento kúsok sa podaril: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) Myslím, že tenhle kousek se nepoved. Oči my slzí nad dalším zku...ným Rkem. Řemeslně možná dobře udělaný, ale u zadních sloupků dveří došli nápady, Nevyvážený proporce (velká plocha zadního blatníku bez nápadu, malý kola, geniální odvětrání kufru...). Bohužel. Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Michale jasné,že to nieje origo ale "zkurvená"? prihodím pár dalších fotiek možno zmeníš názor : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 tak to Érko se povedlo - okruhová 130 RS Já mám fotky z jinýho soudku - hovad je stále dost ...... ( v autě zůstala velká hliníková vodováha, tak si někdo jen tak párkrát praštil ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Mě se to Erko líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 erko je replika 130RS tak jaký nepovedený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.