AdamCZ Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Pěkná dvojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 To erko je povedené, ale z bočního pohledu opravdu "prázdné". Jinak tu oranžovou Tigru lakoval kamoš. A byla naprodej. Ve vnitř prý kožešinky a pod. dveře lambostyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Jedno Pražské sídliště s parkovištěm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Jeste tam stala stribrna octa, ktera tak nejak podobne prisla o kola, tak zustala na brise, ale to dalsi den zmizela. Nejaka particka se tak pred 14i dnama v noci asi dobre bavila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 (editace) tywee...chudak octavka,ta dostala na prdel a jelikoz mam jeste facko tak z toho formana bych si nejaky dily taky vzal,skoda ze neni tady nekde pobliz,barvu ma taky sejnou,sem tam se tady najdou takovyhle vraky tady u nas,tak kdyz uz to je v takovym stavu tak si taky neco vezmu Editováno: 31. Prosinec 2008, autor: Radektuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 jj stála... já jsem jí chtěl blejsknout, ale dnes už tam nebyla... ty tam odtamtud jsi??? mám tam kamaráda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Ta expanzni nadobka z Formana by sla jeste pouzit, kde to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Tak už i felicie končej na ulici. Kde sou ty časykdy to bylo super auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Ta expanzni nadobka z Formana by sla jeste pouzit, kde to je? je to Na Beránku v Praze http://www.mapy.cz/#x=133086016@y=135641408@z=15@mm=ZP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 No právě, feldu považuji ještě celkem za nový auto, že jsou vraky stodvacítek, nějakt ten starej fiat vidět, to beru, jsou to starý auta, ale už i felda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 ....něco na ježdění do práce ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 (editace) Jedno Pražské sídliště s parkovištěm..... Ale ta felda nevypadá moc zrezle viděl jsem i v horším stavu a jezdit....fůůůůůůůůj prostě Praha no. Dobytek největší. :palec2: Editováno: 1. leden 2009, autor: TomášT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 jj stála... já jsem jí chtěl blejsknout, ale dnes už tam nebyla... ty tam odtamtud jsi??? mám tam kamaráda.... Ve vedlejsi ulici mi bydli pritulkyne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Jinak pritule rikala, ze se to tam vsechno objevilo snad v jeden den, ze to tam byli prislusnici sepisovat, ze se asi naka parta v noci fakt "dobre" bavila. Majitel ty feldy, u kteryho prave byli, to pry obrecel. Ale nefim no, ze by to tam pak nechal? A jejich feldu se nekdo pokusil vyhackovat a dostali nejakou nalepku, jako nektery dalsi auta, mozna tam byli i tipari, tezko rict. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 fůůůůůůůůj prostě Praha no. Dobytek největší. :palec2: ty si z prahy nebo proc jako nam tady vykladas ze v praze je to fuuuj a dobytek? nejak mi to neprijde ftipny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Ono to bude tim, ze je tu ted tolik naplavek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 ty si z prahy nebo proc jako nam tady vykladas ze v praze je to fuuuj a dobytek?nejak mi to neprijde ftipny ale co si budeme povídat!!! není to určitě jen v Praze...... to se děje po celé ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 NA TOM SÍDLÁKU MÁM KAMARÁDA... TOMU UŽ ASI 3X UKOPLI ZRCÁTKA, UTRHLI STĚRAČE JEHO MÁME TO SAMÉ PLUS JEŠTĚ NAVRTALI NÁDRŽ AUTA BYL TO DIESEL.. POCHOPIL BYCH KDYBY DIESEL STÁL CCA 50 - 60 - 70 KČ/L TAKZ TOHO MÁ NĚKDO ŠOLICH ALE PŘI DNEŠNÍ SOUČASNÉ CENĚ POH. HMOT SE MI TO ZDÁ CELKEM NEPOCHOPITELNÉ.... S TOU NÁDRŽÍ TO JE PŘÍPAD CCA 14 DNŮ... PŘI TOM TAMPOD NIMI JE SLUŽEBNA MĚSTSKÉ POLICIE TAK OD ČEHO TAM JSOU.... MAJ CHODIT OBCHŮZKY A NÉ DÁVAT POKUT ZA TO ŽE SI TEN KAMARÁD PŘIVEZE NOVOU POSTEL A ABY SI TO ULEHČIL NAJEDE SI S NÍ PĚKNĚ PŘED VRATA TOHO OBJEKTU KDE BYDLÍ ŠUO ZA 2.MIN. TAM BYLI A UŽ POKUT NECHÁPU TO..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 (editace) Jinak pritule rikala, ze se to tam vsechno objevilo snad v jeden den, ze to tam byli prislusnici sepisovat, ze se asi naka parta v noci fakt "dobre" bavila. Majitel ty feldy, u kteryho prave byli, to pry obrecel. Ale nefim no, ze by to tam pak nechal? A jejich feldu se nekdo pokusil vyhackovat a dostali nejakou nalepku, jako nektery dalsi auta, mozna tam byli i tipari, tezko rict. NEVÍM VÁŽNĚ NECHÁPU NECHÁPU CO JE TO ZA TAKOVOU ÚŽASNOU ZÁBAVU ROZBÍJET CIZÍ VĚC TEN ČLOVĚK NA TO TŘEBA CELEJ ŽIVOT ŠETŘÍ A PAK PŘÍJDE BANDA NĚJAKEJ KOKOTŮ TO VÁŽNĚ ŘÍCT JINAK NEJDE... FAJN POKUD NA ZASTÁVCE VYSYPOU NA ZEM KOŠ, ČI NĚCO POMALUJOU OK TO SE DÁ JEŠTĚ ZKOUSNOUT, ALE TOHLE..... MI NEŘÍKEJ ŽE TO NIKDO NESLYŠEL TAKOVEJ RÁMUS TO MUSEL BÝT KDYŽ TU FELDU NIČILI.... U DVEŘÍ ŘIDIČE TAM JE TO ÚPLNĚ JAKOBY NĚJAKOU TYČÍ ČI CO JÁ VÍM ÚPLNĚ PROHLÍ TO MUSEL BÝT RACHOT A TO JE CCA 50 m OD TOHO HNED PANELÁK NECHÁPU VÁŽNĚ NECHÁPU Editováno: 2. leden 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Tak si to tak dnes frčím po Bělehradské a koukám a musel jsem Vám to vyfotit. No a nezbývá než souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Tak pod to bych se podepsal!!! A kdyby mě tu samolepku dal tak ji na to zadní okno nalepim na nějaký čas taky.Fakt že jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Včera Brno-Sever... takovej ,,malej" náklaďák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 tyhle emerický káry se mi vždy líbili, alekdo to má živit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 To by člověk musel na zahradě vykopat ropu... jen ten nápis na něm 5,7 litres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.