Březen 1, 200916 r Něco z Vysočiny.Pro Mišáka.Nejezdíš náhodou s tim? Je to taky červeny jako Tvoje RS Ale prd Ale už jsem to viděl, na PYROCARu vloni nebo předloni, nevím který rok.
Březen 2, 200916 r A vteřinu odměřenou palubními hodinami stroje nebo vlastníma ? Ať furt jen neplákeme, ještě něco jsem dnes vyfotil - kdo ví jestli se takovej svítící nosič dělá i na škodovky
Březen 2, 200916 r Červený T jsem ještě neviděl No ono nejen cerveny T, ale TiD obecne se moc nevidi :D
Březen 3, 200916 r no hej neni to az take hrozne lebo plechy ma zlicovane celkom slusne... len ta kapota je totalne odflaknuta
Březen 4, 200916 r Červený T jsem ještě neviděl No ono nejen cerveny T, ale TiD obecne se moc nevidi :D Se kouknete na oznaceni Saabu
Březen 4, 200916 r Nechapu, co je tohle za HOVADO! Co na tom nechapes ... okruhovej special se slickama :D
Březen 4, 200916 r Nechapu, co je tohle za HOVADO! ty wole.. pěkné.. jak ta pneu tak napasovaný ten blatník na obrubníku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.