kacer1 Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Tak se mi stále rosvěcí kotrolka poruch žárovek, ale přitom všechny žárovky svítí. Nedávno jsem namontoval origo couváky a připadá mi, že od té doby to dělá. Prosím o pomoc. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Je fakt že u Supa to moc žárovek nehlídá. Vzadu jen obrysovky a brzdy, vepředu potkávačky. Co Vag a xenony? Nepíšou chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Nebo pokud nemáš vagem srovnanou víšku xenonů,tak svítí porucha světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 VAGem jde udělat jen základní nastavení výška xenonů se nastavuje mechanicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 15. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Dík za info xenony nemám. Jinak odstraněno. Na pohled žárovka brzdovek bez poškození , přerušené vlákno a jen při přejezdu nerovnosti a současném brždění se rosvítila porucha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 VAGem jde udělat jen základní nastavenívýška xenonů se nastavuje mechanicky To jsem myslel,tak je to i popsáno ve visu,základní nastavení kanál 002,světla si pamatují výšku.Takže pokud je máš nařízené regloskopem jednou a pak odpojíš světlo,stačí udělat základní nastavení na kanálu 002 a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 pokud dáš jiný světlo musíš ho mechanicky seřídit pokud odpojíš světlo a pak ho vrátíš zpět tak u Superba by mělo být stále funkční a pokud se přišroubje jak bylo tak není třeba cokoliv dělat. - na rozdíl od audi kde po odpojení světel se musí většinou smazat závady aby začli klopit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Dík za info xenony nemám. Jinak odstraněno. Na pohled žárovka brzdovek bez poškození , přerušené vlákno a jen při přejezdu nerovnosti a současném brždění se rosvítila porucha. No to jsou pěkně blbý závady. To mi připomíná stále sviticí dálkový sv. spolu s tlumenejma co jsem řešil na Scanii. Když už jsem rozhrabal půl auta tak jsem došel až k žárovce (H4) a tam roztavený vlákno vytvořilo kuličku a propojilo přívod tlumenýho a dálkovýho světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 pokud dáš jiný světlo musíš ho mechanicky seříditpokud odpojíš světlo a pak ho vrátíš zpět tak u Superba by mělo být stále funkční a pokud se přišroubje jak bylo tak není třeba cokoliv dělat. - na rozdíl od audi kde po odpojení světel se musí většinou smazat závady aby začli klopit Ne ne,pokud světlo odpojíš z proudu,musíš dělat nastavení vagem,jinak hlásí maxík závada světěl.Už jsem to dělal asi pětkrát,tak vím o čem mluvím,poprvé jsem běhal kolem auta a hledal prasklé žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 2 x jsem mměl světla (xenony) venku a nic mi to nehlásilo a u audi napíše jen chybu motorek náklonu - nastavení se nedělá u jakýho roku jsi to měl ? já někde 2001 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mastakiils Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Zdravim, ja mam na superbu ten samy problem, kontrolka hlasi zavadu na svetlech ale vsechno sviti, na VAGu mi to hlasi ze je servomotorek automatickeho vyskoveho nastavovani xenonu v haji... tak ho vymenim a uvidim... nevi nekdo jestli se vyrovne hlaseni vztahuje i na vnitrni svetla ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mastakiils Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 sry za spam, ve skole mame uplne blbej internet udelalo se to vickrat.... uz si nato dam pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 vnitřní osvětlení s venkovníma nesouvisí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 2 x jsem mměl světla (xenony) venku a nic mi to nehlásilo a u audi napíše jen chybu motorek náklonu - nastavení se nedělá u jakýho roku jsi to měl ? já někde 2001 2001 Já mám supa 2002,ale je možné,že byly venku dlouho,nebo si to neumím vysvětlit,že by to jeden dělal a druhý ne.Dělal jsem to vždy,když byly nějaká větší oprava a musel předek dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mastakiils Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 ahoj jak jsem tu jiz psal , kontrolka zavada svetla porad sviti i po vymene motorku na automaticke naklaneni xenonu, takze mi odbornik rekl ze je to nejspis kabelazi.... co si myslite vy ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tak mi taky hlási kontrolka, že je prasklá žárovka. Je to od té doby co mi dělali fólie. Rozebírali mi tapecy, ale zkusím zajed na vag, protože mi všechny žárovky svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tak mi taky hlási kontrolka, že je prasklá žárovka. Je to od té doby co mi dělali fólie. Rozebírali mi tapecy, ale zkusím zajed na vag, protože mi všechny žárovky svítí. Mě to dělala žárovka v brzdových svělech a tu sám těžko zkontroluješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Kontroloval jsem to s kamarádem, šlapal jsem na brzdu a všechno svítilo tak jak má, dokonce jsem si vyndal žárovky v zádu a všechny vypadaly ok. Ještě se na to tedy mrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Mě to hodilo hlášku, že brzdové světlo je nefunkční, tak jsem koukl a žárovka v pravém zadním, vyměnil jsem jí a vše O.K. , závada zmizela a vymazala se i v maxíku ve statusu, kde se závady řadí ! ! ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 V nejhoršim případě jde ta kontrola vagem vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Tak jsem na to náhodou přišel. Nenapadlo mě se podívat na brzdové světlo za zadní oknem a ehjhle odpojený konektor Tak už je všechno ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iceman777 Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Já měl taky problém s kontrolkou poruchy žárovek. Půl roku mě srala. A najednou chyba nalezena. POD KOBERCEM U ŘIDIČE JE KOMFORTNÍ JENDOTKA A KOUSEK OD NÍ JE CHUCVALEC SMOTANÝCH KOSTER KTEREJ OJEBANĚ POSPOJOVALI ZMÁČKNUTÍM DO TRUBIČKY S BUŽÍRKOU . PO ZAHÝBÁNÍ S NIMA MI PROBLIKÁVALO VEŠKERÉ VNITŘNÍ OSVĚTLENÍ. NORMÁLNĚ UHNILÉ DRÁTY. POSPOJOVAL JSEM TO ZNOVA A KONTROLKA UŽ NESVÍTÍ. Pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Dalsi chyba konstrukteru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.