Tomboss Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Nazdar lidi uz nejakou dobu shanim zadni kridlo na octavii combo I jde mi o kridlo ktere nema mezi strechou a kridlem zadnou diru vsechny co jsem nasel maji malou diru akorad od Miltecu nema diru ale je moc macate maho kamos a to se me nelibi,je to jen takove lizatko vypada to supr videl jsem to na cca 4 octavach ale nemel jsem moznost mluvit s majiteli kde ho sehnali tak zadam vas touhle cestou kdo muze at klidne vlozi i foto diky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) Možná jsi viděl něco na styl RS křidélka na combi - je to celkem nedostatkové zboží pokud tedy za něj nechceš vyhodit cca 5000,- Proč je tu všude záplava křidélek na liftback - téměř identické kopie RS variant za pár korun a nikdo není schopen tohle stejné udělat i pro kombi Editováno: 16. Červen 2008, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Taky jsem zvědavej, jestli někdo něco nafotí a popřípadě doporučí ... Vybírám nějaký pěkný křidýlko, ale jediný co se mi alespoň trošku líbí, tak je toto od Milotecu ... Nechci žádný žehlící prkno, něco pěknýho decentního ... Co tedy chlapy doporučíte http://www.milotec.net/stresni-spoiler-mil...a-combi-117.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Já měl na autě tohle, bylo celkem decentní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Hmm, vypadá to docela zajímavě ... nevíš, kdo to vyrábí, nebo kde by se to dalo sehnat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 (editace) Kdo to vyrábí nevím,já už ho měl na autě když jsem ho kupoval,ted se mi válí do ma pod skříní a je na prodej (viz bazar) Editováno: 17. Červen 2008, autor: Hynek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mihot Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Odkial si a koklo chces za to kridlo_? Mozes mi napisat aj na meil som z Nitry. meil: mihot@centrum.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Mam pocit, ze je to same jako mam ja na Okti, a pokud jo tak je to MS Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Já mám tohle od Janka a jsem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomboss Vloženo 29. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 (editace) Taky jsem zvědavej, jestli někdo něco nafotí a popřípadě doporučí ... Vybírám nějaký pěkný křidýlko, ale jediný co se mi alespoň trošku líbí, tak je toto od Milotecu ... Nechci žádný žehlící prkno, něco pěknýho decentního ... Co tedy chlapy doporučíte http://www.milotec.net/stresni-spoiler-mil...a-combi-117.htm Nazdar tak to co chces od Milotecu ma kamos a rekl bych ze je moc velke je pak hodne zapusteny brzdove svetlo coz se mi vubec nelibi jinak ale ujde vlozim odpoledne fotky jak to vypada primo na aute. Jinak ja jsem uz sehnal kridlo koupil jsme ho primo u prodejce Skoda-auto vyrabiho Italove a je na nem znak skoda. cena byla 3350kc suroveho kusu. Presne tohle jsme hledal decentni kridelko. Stve me to ze na liftbacky je kridel spousty ,ale na combi nejake pekne vubec neni a stapne se shani. Slo me predevsim o to,aby nebyla dira mezi kridlem a strechou auta. Editováno: 29. Červen 2008, autor: Tomboss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Můžeš to prosím více rozvést, co přesně jsi koupil? Origo "RS" křidélko na combi s integrovaným brzdovým světlem nebo nějakou jinou variantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Já jen ještě doplním otázky: Kdyby jsi mohl připojit fotky křidýlka a popřípadě číslo produktu od Škoda auto .:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Pokud bude zájem o křídla na O1 combi co jsou výše vyfocené, tak můžu sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.