Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Krutý fuck

Ale musím se přuiynat, že se mi občas něco podobného povede..

Krutý fuck

Ale musím se přuiynat, že se mi občas něco podobného povede..

Nejsi určitě sám ale některé fotky jsou opravdu k zamyšlení ;)

...dobrý nápad je to, ja už som rozmýšľal aj že takýmto typom niečo napíšem centrofixou na sklo.

bych na tech samolepkach nechal u nas u baraku celej rocni plat, mam pocit ze tam jezdi parkovat vsichni kr*t*ni z Moravy

to je fakt, ale dobrej nápad jak si udělat z neohleduplnosti jiných dobrej kšeft :laugh.gif

• 2 týdny později...

nejhorší to bývá u obchodů, kde jsou úzké parkovací místa. tam, by se podobných fotek našlo.

Olaf: kde že to bydlíš v Brně? U nás na parkálu se až na vyjímky dá lol

Trapárna :rolleyes:

No abych vyhazoval penize ze nejaky namistrovany dementy??? Nejsem zase takovej dement :D

Parkrat bouchnu do pismene ve Wordu, nasteluju si do printru pekne samolepici A4 a maji to cerne na bilym - treba jestli klatis jak parkujes, nedivim se, ze te nikdo nechce! :D

A jeste to z predniho skla pujde hosne blbe dolu, hure nez samolepka za x kc!

no jako kolikrat kdo nezaparkuje jako prase ze jo ruku na srce a nekdy to proste neprijde vhod a pak to docela nasere ale proc pisu jako koukal jsem na ten web a docela to nekdo bere jako dobrej vydelek ze jo.

• 2 týdny později...

pravdou je že tohle naštve, ale asi se to stane každýmu z nás. V Liberci u Tipsport areny dělá místní securitní služba, že auta který parkujou v zákazu tak na ně lepí samolepku na které je napsano PARKUJETE (ale) V ZÁKAZU.

nejlepší jsou ty fízlové na stání pro postižený :palec2:

Horsi ze kdyz nekdy rano jdu k autu , tak bych tema samolepkama musel oblepit svoji zenu :D

Horsi ze kdyz nekdy rano jdu k autu , tak bych tema samolepkama musel oblepit svoji zenu :D

Tak to je dobry :-D

Tak já se musim přiznat, že pokud je dost místa, tak to taky střelim radši přes dvě místa a to naschvál, protože když si dáte cigárko u auta a chvilku pozorujete některý kokoty, některé manželky a natož děcka jak otevírají dveře a to nejenom u starech popelnic, ale i novejch aut ... už z parkoviště u ochodáků mám dostatek šrámů a toto je jedinej způsob jak tomu předcházet ... :aggressive:fuck Bych je střílel jak třísknou dveřma do vedle stojícího :aggressive:

• 1 měsíc později...

No nevim, ale mozna je lepsi zatrit sram na dverich /tukanec/ nez kupovat nove pneu az se nejakymu vymytymu mozku nebudes libit :D Nebo jezdit nakupovat 15 let starym Favem, pak je ti to da se rici skoro jedno... :palec2:

tak tohle Vás fakt nakrkne!

post-20914-1220344860_thumb.jpg

Co ty víš, co tam parkovalo předtím. Přeba tam byly vedle 2 mopedy :D . To už jsem taky viděl. 3 mopedy zabíraly místo pro 3 auta. Jsem nechápal. Bohužel jsem to nevyfotil :(

Až se lidi naučej otevírat dveře, tak přestanu parkovat přes dvě místa.

přesně tak Vašku... souhlasím...

suhlasim s nazorom ze radsej stat na dvoch miestach ako mat dvere otukane od debilov co nevedia dat pozor pri otvarani dveri... uz sa mi aj parkrat stalo ze cakam pred obchodakom v aute zaparkuje pri mne auto a jeb do dveri... vtedy sa viem pekne rozkricat je to proste uplne dementne aby niekto nevedel otvorit dvere ako clovek len ich proste rozhodi jak na mastali

myslím, že ta fotogalerie je slabý kafe, co člověk občas vidí...

na přeplněném sídlišti, když dvě auta zaberou 4 místa, to se neudržím a píšu vzkaz na papírek...

před jednou hospodou jsem vídal dobrou pomstu - pomazali plnotučnou hořčicí celé přední sklo a na ni nalepili papír s velkým nápisem "PRASE",

což už mi přišlo celkem drsný... :D

mě docela pobavila tahle fotka...Liberec Kaufland

post-2531-1220380568_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.