zabiak Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Tohle mě zaujalo docela dobrej nápad co? http://www.parkujijakoprase.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Krutý Ale musím se přuiynat, že se mi občas něco podobného povede.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Krutý Ale musím se přuiynat, že se mi občas něco podobného povede.. Nejsi určitě sám ale některé fotky jsou opravdu k zamyšlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 ...dobrý nápad je to, ja už som rozmýšľal aj že takýmto typom niečo napíšem centrofixou na sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 bych na tech samolepkach nechal u nas u baraku celej rocni plat, mam pocit ze tam jezdi parkovat vsichni kr*t*ni z Moravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 to je fakt, ale dobrej nápad jak si udělat z neohleduplnosti jiných dobrej kšeft : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 nejhorší to bývá u obchodů, kde jsou úzké parkovací místa. tam, by se podobných fotek našlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Olaf: kde že to bydlíš v Brně? U nás na parkálu se až na vyjímky dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Trapárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 No abych vyhazoval penize ze nejaky namistrovany dementy??? Nejsem zase takovej dement Parkrat bouchnu do pismene ve Wordu, nasteluju si do printru pekne samolepici A4 a maji to cerne na bilym - treba jestli klatis jak parkujes, nedivim se, ze te nikdo nechce! A jeste to z predniho skla pujde hosne blbe dolu, hure nez samolepka za x kc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 no jako kolikrat kdo nezaparkuje jako prase ze jo ruku na srce a nekdy to proste neprijde vhod a pak to docela nasere ale proc pisu jako koukal jsem na ten web a docela to nekdo bere jako dobrej vydelek ze jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 pravdou je že tohle naštve, ale asi se to stane každýmu z nás. V Liberci u Tipsport areny dělá místní securitní služba, že auta který parkujou v zákazu tak na ně lepí samolepku na které je napsano PARKUJETE (ale) V ZÁKAZU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 nejlepší jsou ty fízlové na stání pro postižený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Horsi ze kdyz nekdy rano jdu k autu , tak bych tema samolepkama musel oblepit svoji zenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrm Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Horsi ze kdyz nekdy rano jdu k autu , tak bych tema samolepkama musel oblepit svoji zenu Tak to je dobry :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Tak já se musim přiznat, že pokud je dost místa, tak to taky střelim radši přes dvě místa a to naschvál, protože když si dáte cigárko u auta a chvilku pozorujete některý kokoty, některé manželky a natož děcka jak otevírají dveře a to nejenom u starech popelnic, ale i novejch aut ... už z parkoviště u ochodáků mám dostatek šrámů a toto je jedinej způsob jak tomu předcházet ... Bych je střílel jak třísknou dveřma do vedle stojícího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 No nevim, ale mozna je lepsi zatrit sram na dverich /tukanec/ nez kupovat nove pneu az se nejakymu vymytymu mozku nebudes libit Nebo jezdit nakupovat 15 let starym Favem, pak je ti to da se rici skoro jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 tak tohle Vás fakt nakrkne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Co ty víš, co tam parkovalo předtím. Přeba tam byly vedle 2 mopedy . To už jsem taky viděl. 3 mopedy zabíraly místo pro 3 auta. Jsem nechápal. Bohužel jsem to nevyfotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Až se lidi naučej otevírat dveře, tak přestanu parkovat přes dvě místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 přesně tak Vašku... souhlasím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 suhlasim s nazorom ze radsej stat na dvoch miestach ako mat dvere otukane od debilov co nevedia dat pozor pri otvarani dveri... uz sa mi aj parkrat stalo ze cakam pred obchodakom v aute zaparkuje pri mne auto a jeb do dveri... vtedy sa viem pekne rozkricat je to proste uplne dementne aby niekto nevedel otvorit dvere ako clovek len ich proste rozhodi jak na mastali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 myslím, že ta fotogalerie je slabý kafe, co člověk občas vidí... na přeplněném sídlišti, když dvě auta zaberou 4 místa, to se neudržím a píšu vzkaz na papírek... před jednou hospodou jsem vídal dobrou pomstu - pomazali plnotučnou hořčicí celé přední sklo a na ni nalepili papír s velkým nápisem "PRASE", což už mi přišlo celkem drsný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 mě docela pobavila tahle fotka...Liberec Kaufland Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.