murder Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Tak jsem byl dnes odhlásit skútra a jak jsem odcházel, tak svítilo na řidičských průkazech "vstupte" tak jsem vstoupil, že si tedy potvrdím těch osm co mám, a za 15 Kč mi udělali hned ráno radost, poslední přestupek jsem nespáchal v srpnu jak jsem myslel, ale už v červnu. Takže - 4 body a stav konta za čtyři, po roce strachu aby mě nějakej stupidní měšťák nezbavil řidičáku nastává už zase klid v duši. Nejezdil jsem jako debil 40-45, jezdil jsem pořád stejně kolem 60 na tacho, ale víc než na provoz jsem čuměl po šerifech s laserem (což určitě mělo neskutečný bezpečnostní přínos) Taky jsem hned toho bohdanečskýho parchanta protroubil, když stál na výjezdu z Rybitví, debil co jel předemnou tak zabrzdil na třicet, tak když jsme jeli kolem toho debila tak jsem na něj troubil a nadával mu raději ani nezvedl hlavu, měl jsem chuť se hádat, tak kdoví jak by to skončilo debil jeden. Dost, fakt mám radost že už nemám za 8, ale jen za 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 No to seš stejně dobrej drakz osmi na čtyři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 16. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) No těch 8 taky bomba, první 2 praha kamery mezi zlíchovským a mrázovkou 84km/h jistě nebezpečná rychlost na 70km/h bez přístupu chodců další 2 před hřebečským tunelem z Moravské Třebové na HK 101km/h ještě na 90km/h snížení je až dál, prostě buzerace jel jsem s A8 (ono vlastně vždy A8) další 2 Lázně Bohdaneč vjezd do obce ještě bez baráků 61km/h na 50km/h poslední 2 výjezd z Přelouče k nám přiznávám kolem posledního baráku 65km/h - tady snad i když tam nikdy nikdo nešel výchovné poučení ze sankcí žádné po dálnici a okreskách jsem pořád jezdil kolem 200km/h a v obci tak jako předtím. Zůstal pouze pocit zbytečné šikany a prohloubila se nenávist k městské policii (i když ta Hřebeč byla od státních padesátiletých komplexů co chtěli vydělat před důchodem) Kurňa kdyby mě chytli ve 200 někde, nebo na dálnici, když jsem zkusil max jak s 911 Turbo, nebo tím Ferrari (v obou případech atakováno 300km/h) tak ani neceknu a budu nasranej jen na sebe. No nic uvidím co bude dřív jestli školení, nebo další rok a doufám, že budu čistej. Osm je už opravdu moc a nejezdí se s tím dobře, ale nezpomalil jsem vlastně ty dvoustovky už nemám čím, ale sháním Suzuki GSX 1400 body Editováno: 16. Červen 2008, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Tak jsem byl dnes odhlásit skútra a jak jsem odcházel, tak svítilo na řidičských průkazech "vstupte" tak jsem vstoupil, že si tedy potvrdím těch osm co mám, a za 15 Kč mi udělali hned ráno radost, poslední přestupek jsem nespáchal v srpnu jak jsem myslel, ale už v červnu. Takže - 4 body a stav konta za čtyři, po roce strachu aby mě nějakej stupidní měšťák nezbavil řidičáku nastává už zase klid v duši. Nejezdil jsem jako debil 40-45, jezdil jsem pořád stejně kolem 60 na tacho, ale víc než na provoz jsem čuměl po šerifech s laserem (což určitě mělo neskutečný bezpečnostní přínos) Taky jsem hned toho bohdanečskýho parchanta protroubil, když stál na výjezdu z Rybitví, debil co jel předemnou tak zabrzdil na třicet, tak když jsme jeli kolem toho debila tak jsem na něj troubil a nadával mu raději ani nezvedl hlavu, měl jsem chuť se hádat, tak kdoví jak by to skončilo debil jeden. Dost, fakt mám radost že už nemám za 8, ale jen za 4. no tak v tom Rybitví jak měří, tak se mi stalo totéž. Auto začalo ze strachu prudce brzdit a za ním se to málem semlelo. Já jel až na konci té fronty a taky jsem sakra rychle brzdil. To jsem si taky zase říkal, že nadělaj víc škody jak užitku. Jinak ten bohdaněčský debil teď často stává na příjezdu do LB od rybitví. Měří a vybírá sám!!! Stojí schovanej za sloupem a měří hned za značkou. Koho změří, tak po nějakých 300-500m si ho stopne. Měří tím laserem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.