Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,mam malej problem se zamykanim dveri u spolujezdce,z niceho nic se mi dvere pres DO nezamykaji.ostatni se zamknou spusti se i signalizace.klicem ty dvere zamknout jdou.poradi mi nekdo na co se mam podivat,popr. co by mohlo bejt v haji?

diky moc za odpovedi

Zdravim,mam malej problem se zamykanim dveri u spolujezdce,z niceho nic se mi dvere pres DO nezamykaji.ostatni se zamknou spusti se i signalizace.klicem ty dvere zamknout jdou.poradi mi nekdo na co se mam podivat,popr. co by mohlo bejt v haji?

diky moc za odpovedi

Ahoj,mel jsem podobny problem. Skus se podivat na kabely u pantu v ty gume, Ja jsem je tam mel preruseny!!!!!!! :palec2:

reaguje ti stropní světílko na otevření řidičových dveří ?

jestli ne tak to bude spíš mikrospínač

• Autor

tak světlo jsem nezkoušel,mám ho přes léto vypnutý...zkusím a dám vědět...a kdyby to byl mikrospinač,to pak je asi lepší do dát někomu zkušenému ne?A CENA?

díky za odpovědi

tak světlo jsem nezkoušel,mám ho přes léto vypnutý...zkusím a dám vědět...a kdyby to byl mikrospinač,to pak je asi lepší do dát někomu zkušenému ne?A CENA?

díky za odpovědi

pokud si trochu zručný tak to zmákneš sám je to otázka pár min. a cena kolem 60 kaček
  • Autor
pokud si trochu zručný tak to zmákneš sám je to otázka pár min. a cena kolem 60 kaček

tak světlo po otevření svítí a normálně reaguje

tak co s tim? :feve:

tak světlo po otevření svítí a normálně reaguje

tak co s tim? :feve:

jako naschvál se mi stalo to stejné...minulý týden takhle zamykám auto ze strany spolujezdce a na druhý den, když jsem zamykal od řidiče, tak se všechny dveře zamkly kromě dveří spolujezdce :feve: když zamykám přes DO, tak je to samé...aby se mi zamkly všechny dveře, musím zamykat mechanicky dveře spolujezdce. Odemknout přes central jdou, ale zamknout ne :help:

a když otevřu spolujezdcovy dveře, tak stropní světlo normálně svítí :feve:

tak jsem to včera konečně vyřešil...vystříkal jsem WD kontakt co vede elektriku od dveří do auta, je pod plastovým krytem, vpravo dole, pod schránkou spolujezdce...ty piny byly zaoxidované a teď to fičí, jak má :prc:

• Autor
tak jsem to včera konečně vyřešil...vystříkal jsem WD kontakt co vede elektriku od dveří do auta, je pod plastovým krytem, vpravo dole, pod schránkou spolujezdce...ty piny byly zaoxidované a teď to fičí, jak má :prc:
zdravim,tak jsem na to vcera koukal a zda se mi tam tech dratu nejak moc...muzes mi to prosim vyfotit o ktery se primo jedna?nejsem zadnej expert tak bych nechtel pokazit jeste neco jinyho.

diky

energic@seznam.cz

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.