Luky15 Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Zdravím nevíte kde se dají sehnat jiné zadní lampy na superba? Chtěl bych celé čiré a nikde jsem nic nesehnal? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 www.sportmotor.cz jsou to bile co mel Vasek nebo P-Tica Jinak pokud se nepletu tak na Superba se nic nevyrabi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Tam jsem už psal, prý měli 3 páry před 2 lety a už prej nemaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 ptica má moje a jsou to raritky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 napiš Pticovi, nějaký doma má, ale nevím na jaký auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 no pokud byli vyrobený 3 páry, tak to bude chtít prodat max. za dardu, takže se budu asi muset spokojit s origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Dej tam facelit pokud nemas jinak bych to neresil je spoutu jinejch veci co Supa zlepsi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 A facelift světla tam jdou bez problémů mám rok 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Jj jen vymenis 10min prace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 oK, tak zřejmě budou ty facelifty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Jj to jsou pekny taky je budu nasazovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Jj to jsou pekny taky je budu nasazovat.... Chlapi kde se daji sehnat facelifty nejlevneji? :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 dnes jsem kupoval u nas na belohorske a cena bez DPH za 2ks 2.500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Belohorska ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 no jo no, autodily 2R, belohorska 142...uz je tam mam, ale prehozeni vlevo byla docela pakarna, mam tam cd menic a slo to blbe, jinak dobry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Dej foto, díky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 jo jo, vycvaknu to - ted me jeste cekaji za zrcatka, vypada to, ze tam pujdou bez problemu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Dnes jsem sehnal typa, co by dovezl tuningove lampy z nemecka, cekam na fotky a cenu. Az budu vedet vic, tak to sem prihodim.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 tak zde mizerne foto facelift lamp...ted jeste zrcatka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Dnes jsem sehnal typa, co by dovezl tuningove lampy z nemecka, cekam na fotky a cenu. Az budu vedet vic, tak to sem prihodim.. :-) To supa? to asi těžko..ty jsem nikde neviděl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 To supa? to asi těžko..ty jsem nikde neviděl:) Uvidime co z toho bude. Na netu mel inzerat, ze prodava stare (originalni) lampy, kvuli prechodu na tuningove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Tohle jsme nasel asi po hodince hledani :-)) Docela vtipny ulovek, ale tak pro predstavu.. proc ne! Treba nekdo koupi sprej a udela si to podobne. http://cgi.ebay.es/Skoda-Superb-schwarze-R...6QQcmdZViewItem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Tohle jsme nasel asi po hodince hledani :-)) Docela vtipny ulovek, ale tak pro predstavu.. proc ne! Treba nekdo koupi sprej a udela si to podobne. http://cgi.ebay.es/Skoda-Superb-schwarze-R...6QQcmdZViewItem No, musel sprayovat musel asi pěkně dlouho, divil bych se, kdyby přes tu vrstu byly zadní světla vůbec vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Menit svetla na SuperBa ktory je nadherny prave vo svojej originalnej podobe je podla mna krok spat. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Menit svetla na SuperBa ktory je nadherny prave vo svojej originalnej podobe je podla mna krok spat. :-/ Nekdo se chce treba odlisit od originalu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.