stihacka Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 100pro jedu a možná už s novou tváří Žáby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 já taky jedu, jen feldou... tak kdyby někoho zajímalo zde méně časté auto, tak se přijdtě kouknout a pokecat jede někdo RZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Já taky jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Já taky jedu. Teším se ako blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 já jedu se podívat taky, jedu tam poprvé, tak uvidim jaký jsou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Taky jedem prvně , tak sem zvedav.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Tak kdo teda všechno pojede??By jsme se mohli někde tam srazit,co vy na to?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 jede někdo sprint na 400m? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 tak já nakonec nemůžu jet ale o to víc se těším na Doksy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 jedu az na sobotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Já vyrazím taky (pojedu asi dneska), tak doufám, že se tam s někým z vás potkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Budu cca v 19 hodin Room Scout, polepenej reklamama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Bobik: jedeš služebákem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 tak nějak by se tomu autu dalo říct, máme ho pro reklamní účely. Bude fungovat jako poutač na akci příští týden (cyklistický závod), v sobotu mám domluveno stání v TC, zajedu s ním v pohodě na trávník - né jako s Bobšem a krásně se v něm vyspím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 tak to je luxus kua, konečně se ukážeš v tvém vysněném vozítku je bílej? jo a co ten článek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 bílej není, nějaká šedá nebo co. Zevnitř jsem to neviděl a článek je, jen doma na PC ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 šedá? hmm, tak to bude ošklivý, obzvlášť jestli to bude šedá stone hmm, tak ho nějak zkus přetransformovat na web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 2 Týráček: my jedeme 100% dneska, kdybys chtěl, tak se k nám přidej. Máme sraz v 18:00 hodin na Shellce na D5 ze sjezdem na Rokycany. Když tak dej vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 By fakt bolo dobre ludia z fora sa tam stretnut,octavia,fabia sa tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Snad zitra nebude prset, organizacne to maji zatim dobre zmaknuty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 dakie: scouta jsem umyl a byl najednou stříbrnej Stál jsem v TC pátek, příjezd 19:00 kolem 19:30 hledáne flíček pro 8 aut. Scout se docela hodí, jezdím cestou necestou bez problémů. Cca 20:30 začíná večírek. Popíjíme decentně . Začíná krápat a pršet, nesere nás to, jsme pod altánem. O půlnoci vypukl lijavec s bouřkou neskutečnou. Balíme si věci a odcházíme do aut. Dělám si ve scoutoj luxusní ložnici, lezu do spacáku a dopíjím lahev vína za poslechu Lou Fanánka Hagena. Leje jako z konve a pousmívám se nad myšlenkou, že bych spal ve stanu. Usínám odhadem v 0:30. Ve 2:30 mě budí mlácení do okna a pokřik KALÍME!!!! Na toto slyším ještě lépe nežli na pokyn hoří. Oblékám mokré oblečení a načínám další z lahví vína. Dýchánek je v plném proudu a a přidávám se do "diskuse" Felicia zběsile vyhrává a písničky na přání zlepšují náladu. Na oslavu Tiesta na Mácháči si dáme i pár songů z jeho produkce. Společnost je báječná a ovzduší je cítit přirozeným konzumenstvím alkoholu. Pomalu osycháme a pod nohami je stále více skla. Jsou čtyři ráno a přichází slušný hoch a poudá, zda by jsme to mohli ztlumit. Zveme ho na panáka a slušně mu odpovídáme, že je na sraze, tak ať se baví. Vyhajinkat se mohl doma. Nepochodil. Nasraně odchází po pěti minutách. Za 15 minut se vrací ufňukánek s 2x větším, nasraným a agresivním kamarádem. Ufňukánek za jeho zády kuňká - je nás tu víc. Agresor si vybírá jednoho z našeho hloučku a strká do něj se slovy, že dostaneme do držky Majitel aparatury blba odtahuje a prosí ho o nějaký argument proč by jsme měli bejt trapný jako on a spát. Agresor řve, že je po desátý a je noční klid. Vyvádíme ho z omylu, že je na soukromém pozemku a ža zde to jaksi neplatí. Blb nasraně odchází mumlaje, že nám to ukáže v letácích dostavších u vchodu. Navrhuji v rámci solidárnosti 50% hlasitost. Vydrží nám to jeden song "říkal si hurikán..." Nic totiž neslyšíme. Opodál stojící auta nás přehlušují. Volume jde opět na max a blb nepřichází. Pro jistotu máme prázdné lahve od piva v pohotovostní poloze pro případnou argumentaci . Zábava je v plném proudu. Začínám se solidně motat, tak jdu již v 5:00 hajat. Hrající hudba mě sere a nemůžu usnout . Usínám odhadem 5:15. Krásně se mi hajá. V 7:00 mě budí první vzbuzení blázni a opět tuc tuc tuc. Močový měchýř se probral dřív než mozek, tak na sebe beru fofrem boty a triko a pádím lulat Zase si lehám a hodinku se ještě válím, sklízím auto a brajgl (polovina roomikova kufru se sedačkama šouplejma dopředu je plná) Kde jsem toho tolik vykouzlil nechápu. Beru jelenici a otírám káru a kola. Probíráme předešlý večírek a hodnotíme ho velice kladně. Startuju Rooma a jedu do TC, kde mám domluvené stání. Lepím plakáty za pomoci Fíly. Na oplátku mu pomáhám strojit šaškárny (dekorace ) okolo auta. Sraz je megalomanská pouťová atrakce, pořadatelsky docela zvládnutá. Lidí jako sraček. Přijde mi, že se na tom někdo brutálně pakuje. Bylo hezky, bylo fajn, ale pobyt do půl druhé byl až až. Za týden v Týnci. Budeme přes noc? A co na to Jan Tleskač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Jan Tleskač mumlal něco o Bobíkovi, že umí dobře balit stany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Já Vám pomůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 (editace) jj sraz byl dobrej až na ten chcanec to byl masakr schovali jsme se pod slunečník Plzeň a vůbec to nepomáhalo vlezli jsme na stůl aby jsme byly více pod střechou jenže nás tam vlezlo 10 stůl nevydržel . Aut neskutečně moc, libovek neskutečně moc. Z fóra jsem tak potkal a seznámil s týráčkem. Který stál opodál auto má fakt pěkné . Tady fotky co jsem nafotil: http://www.foto.skodaoctavia.cz/thumbnails.php?album=33 Editováno: 23. Srpen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Organizace nic moc, polovina z pořadatelů věděla úplný prdlajs.. Potkal sem dva týpky co byly na srazu v Turnově, akorát už nevim nick ani jméno a videl sem Jasterovo autí, teda pokud to bylo jeho, vypadalo stejně večer hodím fotky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.