Bady Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 (editace) Dnes som si vsimol, ze ked po jazde vypnem motor, kluc este necham v zapalovani, nieco zabzuci asi tak 2-3 sekundy, prestane a opat zabzuci a prestane definitivne. Co to je? Doteraz som si take nieco nevsimol.. Fabia 1.4 MPi 50 kW. Robi to vobec niekomu? Je to nomalne? Editováno: 20. Červen 2008, autor: Bady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Dnes som si vsimol, ze ked po jazde vypnem motor, kluc este necham v zapalovani, nieco zabzuci asi tak 2-3 sekundy, prestane a opat zabzuci a prestane definitivne. Co to je? Doteraz som si take nieco nevsimol.. Fabia 1.4 MPi 50 kW. Robi to vobec niekomu? Je to nomalne? No neviem ake bzucanie mas na mysli ale mne bzuci akurat ventilator chladenia, ktory moze urcitu dobu po vypnuti motora este stale ist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Vloženo 20. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 (editace) No neviem ake bzucanie mas na mysli ale mne bzuci akurat ventilator chladenia, ktory moze urcitu dobu po vypnuti motora este stale ist. Ventilator to urcite nie je, ten sa mi niekedy spina, ale to poznam. To moje bzucanie je tichsie, akoby palivove cerpadlo, len mam pocit, akokeby to slo spredu od motora Editováno: 20. Červen 2008, autor: Bady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snooori Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Mne to robit presne to iste, zrejme sa nieco nastavuje, dava do vychodzej polohy alebo co, mne to ide najskor od tej skrtiacej klapky, ta je elektronicka, kazdopadne je to normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Mne to robit presne to iste, zrejme sa nieco nastavuje, dava do vychodzej polohy alebo co, mne to ide najskor od tej skrtiacej klapky, ta je elektronicka, kazdopadne je to normalne nemas trebas otevrene dvere? protoze to by bylo palivove cerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snooori Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 mISHA - nie nie, nemam, ono to ide od tej klapky dneska som to skumal, ono to je tazko pri Fabiach, lebo co modelovy rok to original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Ono to je zaujimave, ze mne to raz robi a inokedy nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Ten zvuk je preto lebo aby ti zhasol motor tak sa zavrie prívod vzduchu a ten zvuk vydáva motor škrtiacej klapky petože je ovládaný PWM. Mne to robí to isté - bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cvak cvak ale mám HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.