Publikováno Červen 20, 200817 r Jak mám oddělit sklo PZ dveří od vysouvacího mechanismu.Drží tam na jednom plastovém nýtu, který neumím demontovat. Musím sklo vytahnout ze dveří a nechci ho rozbít.Díky RGB
Červen 22, 200817 r okna uý jsem sundala mnohokrát, ten platový nýt má 2 části do té vnitřní zašroubovávám šroub do dřeva jakmile to trošku drží tak za šroub zatáhnu a vyndám vnitřní část nýtu, potom zahnutým hřebýkem vyndám tu druhou část nýtu a je hotovo, oak už jen vyndat ven sklo. Montáž je také jednoduchá nejdříve nandáš velký nýt do skla musíš ho rozdělit aby na každé straně skla byla polovina a pak do něj naklepneš kladívkem druhý nýt, nemusíš se bát nic nepraskne jakmile to tam naklepneš dáš okno dovnitř a nacvakneš do vodítka dveří je to docela lupanec ale neboj nic se nestane
Červen 23, 200817 r Autor Abych to upřesnil. Můj problém je oddělit sklo od vodítka,abych ho mohl vyndat ze dveří.Píšeš tady ,že nasadíš nýt a pak to nacvakneš do vodítka. Nejde to zase obráceně vycvaknout, aníž bych vyndaval nýt. I tak díky za odpověď RGB.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.