kosta Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 http://www.stream.cz/video/11/97369-mini-jizda-v-lamborghini reportaz plna nepresnosti jen aby zaplacly vysilaci cas pane redaktore JELI DO PRAHY NE DO PLZNE (je to videt i na dopravni znacce) :doh http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=20.06.20...amp;238v=139479 NA PLZEN VAVRO NA PLZEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Co sem udelal spatne, ze uz sem v 18ti nemel Lambo ? A co delam dal spatne ze ho stale nemam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Narodil ses rodičům co si nemuseli tvou lásku kupovat penězi.... Myslím, že jsem raději za funkční rodinu, než nějaké Lambo. A co děláš špatně? Nejsi vrcholový fotbalista, hokejista... nebo nekradeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Narodil ses rodičům co si nemuseli tvou lásku kupovat penězi....Myslím, že jsem raději za funkční rodinu, než nějaké Lambo. A co děláš špatně? Nejsi vrcholový fotbalista, hokejista... nebo nekradeš nebo s temi jmenovanymi nespis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Co sem udelal spatne, ze uz sem v 18ti nemel Lambo ? A co delam dal spatne ze ho stale nemam ? já myslím, že jsi udělal dobře, protože by jsi třeba taky už nebyl. Zrovna tihle frajírci jsou čekatelé na havrany. Najeto 00 nic, zkušenosti 00 a plyn na podlahu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 nikomu nic zlého, ale ti havrani by si pro tyto dvě individua měli přijet co nejdříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.