Přejít na obsah

Spotřebitelský úvěr


riddle

Doporučené příspěvky

Zdravim,mel bych prozbicku. Snazim se pomoct kamaradovi co si koupil pred pul rokem auto na Spotrebitelsy uver od CSOB, ale pred mesicem se dostal do finnacnich potizi a neni ted schopnej splacet radne v budoucnu splatky. Lze auto vratit kdyz auto neni starsi jak 1 rok? Ci lze nejak auto doplatit a pak obratem prodat? Chtel bych mu pomoct a tim ze mu sem tam pujcim na splatku, tak to ale neni reseni ktere by me i vsem jeho kamaradum do budoucna vyhovovalo.

Diky za jakoukoliv radu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To není tak jisté. Já měl ÚVĚR u GE Money Auto a i když to byl opravdu úvěr tak měli velký TP v zástavě. Nakonec mne tak nas.ali, že jsem si půjčil ve spořce, vše doplatil a s GE už nikdy nikdy nic!!! Auto je moje, TP mám doma a kdyby se něco stalo tak ho prodám a úvěr doplatím v klidu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je problem velkej TP maj oni a kdyz se pokusil auto prodat tak by na tom hodne moc tratil, v AAA mu nabydli 340 000kc i když nove auto stoji 450 000kc.

No docela spatný...

Zkusim nekde nahodit inzerci ale to nebude mit asi nikde smysl...

Predpokladam, ze se jedna o toho Ceeda co je v bazaru. Po pravde receno myslim, ze za 400tis to je neprodejne, ackoliv je to auto pul roku stare. Navic s tim, ze majiteli ani nemuzes ukazat velkej TP a sou s tim patalie. Kazdopadne preju at se co nejdriv proda a vyresi se tim jeho fin. problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já osobně si myslím, že by měl najít kupce a pak požádat banku (leasingovku) o převod smlouvy na nového majitele s tím, že ten bude nadále platit splátky a s tvým kamarádem se nějak finančně vyrovná, otázkou je jak... ale pravdou je, že když nemáš na splátky peníze, tak je lepší se závazku zbavit... i za cenu toho, že za auto dostaneš almužnu...

jinak u spotřebitelskýho úvěru můžeš požádat o ukončení, oni ti vypočítaj kolik máš doplatit, doplatíš to a dostneš samo velkej TP...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...